FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Montáž, servis, prodej: -chladící a klimatizační zařízení -vzduchotechnika, rekuperace -servis zařízení různých typů a značek -rekuperace, tepelná čerpadla Značky: -LG, SINCLAIR, TOSHIBA, FUNAI, HAIER, SHARP, REMAK, MULIVAC, ELEKTRODESIGN, ATREA, NIBE atd. Montáže klimatizací po celé ČR.

Vyrábíme vrata, brány, ploty, stožáry, krbové vlžky, mříže, zábradlí, nerez, schodiště a další.

Zakázková výroba a montáž nábytku: -kuchyňské linky -dětské, obývací pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložní postele -zakázkový A-Typ nábytek -řezání LTD a olep ABS hranami.

KRÁLOVSTVÍ PLNÉ ELEKTRA. Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -bílé zboží-elektrospotřebiče, (chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, odsavače, mikrovlnné trouby, pračky, myčky, bojlery, mixéry, vysavače, kávovary, žehličky, vestavěné spotřebiče do kuchyňských linek atd.) -černé zboží-elektronika (kamery, hi-fi věže, televizory, ...

REGENERACE STAVEB NA KLÍČ Jsme společností s více něž dvacetiletou tradicí se zaměřením zejména na regenerace a energetické úspory domů ve vlastnictví společenství vlastníků a družstev. Firma má kvalifikované týmy zaměstnanců, které pro regeneraci vašeho domu zajistí: - stavebně-technické posouzení a koncepci regenerace domu - projektovou ...

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče. Práce: - elektroinstalční - revize elektro.

Provádíme kamenické práce, krbařské práce. Poradenství, výstavba, rekonstrukce.

Výroba nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů. Výroba nábytku, kuchyňských linek, obývacích stěn a dalších.

Zednictví. Realizace koupelen včetně zajištění ostatních řemesel na klíč Rekonstrukce bytů a rodinných domků Sanace balkonů, stavby krbů, obklady bazénů.

Truhlářské práce Výroba kuchyňského nábytku, koupelnového nábytku, obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice.

Provádění kovářských, svářečských a montážních prací. Zámečnictví, kovovýroba. Výroba na zakázku. Nabídka schodišť, zábradlí, bran, plotů či mříží.

Internetový prodej, e-shop: -LED světla -LED osvětlení -LED trubice (zářivky).

Maloobchod, prodej: -koberce. -kobercové běhouny. -čistící rohože. -zdravotní matrace. -lamelové, laťové rošty.

Prodej, montáž, servis a poradenství v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a chlazení.

Výroba: -nábytek -schodiště -kuchyně -atypické dveře a zárubně na zakázku.

Výrobky a služby: -mříže -osvětlení -poštovní schránky -svícny -umělecké plastiky.

Vzduchotechnika, klimatizace, projekce, montáž, dodávka, servis: -rozvody teplého vzduchu -dodávka a montáž klimatizační jednotky -návrh, realizaca a zprovoznění zařízení. Provádíme: -opravy, servis ventilátorů, výměna ložisek, ložiska, převíjení motorů -výměna filtračních vložek, odlučovačů -odhlučnění VZT -doplnění chladících ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - měřící a regulační technika.

Výroba - schodiště. Svářečské práce - vrata - ploty - mříže. Zámečnické práce.

Výroba: -výroba nábytku -stolařství.

Výroba: -výroba nábytku -stolařství

Velkoobchod bytového textilu. Prodej: -potahové látky -závěsové látky -ručníky -ubrusoviny -utěrky -kapesníky -povlečení -přikrývky -deky -podlahoviny.

Velkoobchod, prodej: -plyše -potahové látky -závěsové látky -ručníky -ubrusoviny -utěrky -kapesníky -povlečení -přikrývky -deky -podlahoviny.