FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Firma MIchal Horvát nabízí profesionální zemní a výkopové práce, v ýkopy základů rodinných domů, základy pro RD na klíč, výkopy inženýrských sítí včetně pokládky na klíč, pokládky zámkové dlažby, úpravy terénu, izolační práce, demoliční práce strojem i ručně, ploty na klíč a mnoho dalšího.

Hledáte kvalitní a pohodlné matrace pro svůj domov nebo hotel? Chcete si dopřát zdravý a klidný spánek bez bolesti zad nebo alergií? Pak je pro vás ideální volbou firma MATRACE TRUTNOV, Martin Sapár. MATRACE TRUTNOV je firma s dlouholetou tradicí a zkušeností v oboru výroby a prodeje matrací. Nabízíme široký sortiment matrací různých typů, ...

Kompletní truhlářské práce - vyroba kuchyňských linek na míru - vyroba nábytku - vestavěných skříní, postelí a dalšího nábytku - venkovní stavby - pergoly, přistavky, zahradní domky a jiné

Domácí opravy, upadlé panty dvířek, vrtání, vodovody, odpady, sestavování nábytku. IT služby, opravy PC, zprovoznění robotických vysavačů. A mnoho dalšího..

Firma vyrábí funkční a designově zajímavé zábrany na postel pro děti. Prodej dekorací na zeď do dětských pokojíčků. Návrhy dětských pokojíčků na míru.

Internetový obchod s topenářským a vodoinstalačním materiálem. Prodej krbů, kamen, sporáků, kouřovodů, kotlů, venkovní a vnitřní kanalizace, venkovního a vnitřního vodovodu.

Návrhy interiérů, poradenství, 3D návrhy: - prostory pro bydlení kuchyně, koupelny, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, haly půdní vestavby návrhy teras, lodžií a pergol .. - ostatní nebytové prostory komerční objekty - kanceláře, učebny, herny, ordinace, prodejny Realizace navržených interiérů na klíč. Koupelny na ...

Firma se zabývá zpracováním kamene. Výroba kamenných obkladů, dlažeb, schodů, parapetů venkovních i vnitřních krbů.

Český výrobce lůžkovin a kvalitního bytového textilu. Výrobce je na trhu od roku 2008. Vlastní originální motivy a tisky.

Montáž: - sádrokartonu - minerálních podhledů - střešních oken VELUX - bytových doplňků ze sádrokartonu - tepelných a zvukových izolací

Výroba, dodání, montáž, prodej: -nábytek (kusový) i atypických rozměrů -kuchyňský, kuchyně -interiérový sektorový, kancelářský -vestavěné skříně na míru. Služby: -návrhy interiérů.

Výroba, prodej, distribuce, e-shop: - pletivo poplastované, ozdobné -plotové sloupky - brány, branky - lesní a ovčí pletiva - průmyslové panely - hřebíky - chovatelská pletiva - ostnaté dráty - rabicové tkaniny. Rozvoz zakázek po celé ČR zdarma.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Firma Pavel Kozák – HASKO ze Sobotky byla založena v roce 1995. Zabývá se dodávkou a montáží vzduchotechniky ­pro všechny obory průmyslu, zdravotnictví, občanské a sociální vybavenosti. Firma je držitelem certifikátu ISO 9001, ISO 14001, dále certifikáty na rozvodné systémy chladicích, ventilačních a klimatizačních zařízení.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna: - plastová okna a dveře - vstupní dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - interiérové dveře - garážová vrata - klimatizace Panasonic

WPC terasy, ploty, obklady Nabízíme širokou škálu materiálu WPC s pojivem HDPE a to jak plná, tak dutá terasová prkna, plotovky, obklady a jiné. Zabýváme se prodejem, dovozem a instalací WPC (dřevoplastových) materiálů. Rádi poradíme zákazníkům, jak s instalací svépomocí, tak i zajistíme dodávku na klíč.

Firma Elmon spol. s r.o. se sídlem v Broumově se již od roku 1992 zabývá činností v oblasti elektroinstalací, topení, plynoinstalací a vodoinstalací. Specializujeme se především na revize elektrozařízení a plynu a na prohlídky plynových spotřebičů. Současně také prodáváme elektromateriál, svítidla, kotle a krbová kamna, sporáky a ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -široký sortiment nábytku z dovozu nový i použitý stěny, komody, stoly, židle, sedací soupravy, konferenční stolky, TV stolky -bytové doplňky lampy, hodiny... -50 druhů sedacích souprav -20 druhů obývacích stěn -35 druhů jídelních souprav -komody, TV komody, lustry, lampy, zrcadla ...

Společnost ELKOV Jaroměř s.r.o. je firmou, která se zabývá kovovýrobou, zámečnictvím, svařováním, výrobou strojních součástí, konstrukcí nebo zastřešením bazénů. V našem programu naleznete přístřešky, brány, branky, ozubení, hliníkové a nerezové konstrukce a další výrobky. Zaměřujeme se také na výrobu strojů a zařízení na zakázku. Sídlíme na ...

Naše truhlářství je původní truhlářství Netík. Nyní provozujeme spol. Broumovské truhlářství s.r.o. Stále sídlíme ve výrobním objektu bývalého zemědělského areálu. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu nábytku, ale také např. vyrábíme okna a dveře na míru. Zabýváme se truhlářskou výrobou a montáží všech truhlářských produktů.

Prodej: - nábytek - obývací sestavy - sedací soupravy - židle - postele - stoly - ložnice.