FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Výroba: - pletivo žeberkové Kovovýroba: - komponenty pro automobilový průmysl - výroba svařenců včetně povrchových úprav a obrábění

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře - bytový a zahradní nábytek

Montáž, servis - chladící zařízení Prodej - chladící zařízení - klimatizace Servis - klimatizace

Prodej, e-shop: - bytové doplňky - vonné svíčky - kuchyňské potřeby - termosky - vánoční dekorace.

Kamenná prodejna, e-shop: - bytové doplňky, dekorace - bytový textil.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Prodej: - dárkové zboží - dekorace - bytové doplňky - čaje - přírodní kosmetika

Firma Ondřej Patka má dlouholeté zkušenosti v oblasti vodoinstalatérských, topenářských a plynařských prací. Provádíme montáž a servis hořívačů vody, centrálních vysavačů, plynových kotlů, kotlů na tuhá paliva, elektrokotlů či solárních systémů. Své služby poskytujeme hlavně v regionu Krkonoš a Podkrkonoší, městech Vrchlabí, Jilemnice, Špindlerův ...

Kamnářství: - kachlová kamna - kachlové sporáky - krby - krbové vložky - kamna.

Truhlářství, výroba nábytku a interiérového vybavení - okna, dveře - kuchyně - vestavné skříně - dětský nábytek.

Práce: - zasklívání balkónů, lodžií, teras - montáž plastových oken, garážových vrat - montáž rolet, žaluzií, markýz.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče -telekomunikační a kancelářská technika.

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - postele, rošty - matrace - povlečení, prostěradla - interiérové dveře - koberce, PVC, laminátové podlahy - rolety, žaluzie - kuchyně - obklady zn. STEGU.

Truhlářství, kamnářství. Výroba - truhlářství: - okna dřevěná jednoduchá, zdvojená, špaletová, EURO okna - dveře z masivu vnitřní, venkovní, balkónové, vchodové - dveře lamelové shrnovací plné, prosklené v osmi barevných odstínech - stylový nábytek z masivu dle vlastního požadavku i pro náročné zákazníky - výkladnice, garážová vrata ...

Naše prodejna se nachází v Úpici (okr. Trutnov, královéhradecký kraj). Nabízíme levný partiový nábytek, tzn. nábytek II.jakosti, z Německa (do obývacího pokoje, dětského pokoje do ložnice, do jídelny, ale i repliky starožitného nábytku. Vše je nové, nepoužité. Prostřednictvím našeho obchodu získáváte možnost vybavení bytu od prestižní nábytkářské ...

Výroba: - radiální ventilátory, nízkotlaké, vysokotvaré, středotlaké - cyklonové odlučovače - rotační uzávěry - průmyslové filtry - šnekové dopravníky - kotle na dřevní odpad do 500kW - kruhové potrubí sk.I, II, III - čtyřhranné potrubí sk.I, II, III - montáže vzduchotechniky.

Výroba: - špaletová okna - okna s izolačními dvojskly - domovní dveře - EURO - domovní dveře rámové - dveře interiérové - obklady betonových a kovových schodišť - kuchyně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek - vybavení ordinací. Zaměření a poradenská činnost zdarma.

Truhlářské práce, truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - zahradní altány, pergoly - interiérový nábytek z dýhy, lamina i z masivního dřeva: - předsíně, vestavěné skříně, šatní skříně - postele - dětský nábytek - žebřiny - parkety - dveře - schodiště.

Truhlářské práce Zabýváme se výrobou oken, dveří, nábytku, schodišť a ostatních výrobků ze dřeva na vaše přání.

Truhlářství, podlahářství Provádíme zakázkovou výrobu stolů pro hotely, restaurace, vinárny a penziony.To vše v krátkých dodacích lhůtách a za přijatelnou cenu .

Truhlářské práce Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavné skříně Pokládka, montáž - plovoucí podlahy - venkovní a vnitřní palubky

Projektování, dodávky, finální dodávky: - vzduchotechnika - větrání - klimatizace - odsávání škodlivin - pneumatická doprava - hlukové studie - úprava vod - filtrace - demineralizace - tepelné úpravy - vytápění - kotelny.

Výroba, prodej: - nábytek - nábytek pro hotely a restaurace - sedací soupravy - postele - obývací stěny, komody - židle, stoly - kuchyně na míru.