FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
- Služby v oblasti odsávání výfukových plynů, prachu, pachu a kouře (návrh, dodávka, montáž, servis) - Řešení a interiérů a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojářství - Prodej a servis čerpadel, míchací techniky a náhradních dílů

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Kovářství, kovárna. Ruční zakázková výroba, prodej: - ploty, brány, zábradlí, mříže - krbové nářadí, náčiní - kovový nábytek, interiérové doplňky, ozdobné předměty, kování, petlice.

Společnost Houseland s.r.o. nabízí široký sortiment - nábytek, vybavení do koupelen, kuchyně, dále koberce, dekorace či vybavení do dětských pokojíčků, zahrady či osvětlení.

Firma ASPERA elektro s.r.o. je součástí skupiny JAKUB, která na eshopu prodává svítidla, kabely, vodiče, příslušenství v oboru energetiky, svorkovnice, rozvaděče a další.

E-shop s moderními obrazy do bytů a dalších prostor. Bytové obrazy. Moderní 3D obrazy.

Firma KROSTECH s.r.o. vyrábí ventilátory, odsávače, průmyslová filtrace a komponenty vzduchotechniky.

KAMPET nabízí na své prodejně sedací vaky, polštářky, taburety a další šité doplňky.

Rudolf Snášel vyrábí nábytek na míru.

Barboni Stay SE je sdružení 20firem z různých oborů

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, montáž: - chladící, mrazící a klimatizační technika - vitríny, pulty, boxy, lednice, ledničky, mrazničky - klimatizace.

Výroba, prodej - bytový a hotelový textil ložní povlečení, prostěradla, povlečení pro mateřské školy

Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, instalace: - klimatizační technika, klimatizace - vzduchotechnika - chladící a mrazící zařízení. -odborné prohlídky protipožárních klapek

Specializujeme se na výrobu vlněných přikrývek, podložek, polštářů, relaxačních a zdravotních pomůcek. Dále také nabízíme produkty pro kojence, děti a maminky. Výplní našich výrobků je praná a mykaná ovčí vlna bez příměsí, duté vlákno, pohankové slupky nebo polystyrenové kuličky.

Návrh a realizace odsávání a filtrace prachu ve výrobních halách a podnicích, jako jsou svařovny, brusírny, dřevní provozy a stavebnictví. Využití najdou i v provozech se zpracováním, uskladnění a transportu potravin. Dále odsávání uhelného prachu z kotlů na tuhá paliva. Odsávání a filtrace prachu je možná i za využití centrálního ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - zastupujeme značky: ENERGIZER, DURACELL, MEGAMAN, PHILIPS, PANASONIC, SKYLIGHTING, FENIX, SOLIGHT, Sylvania, NARVA - baterie, hodinkové baterie, alkalické, lithiové, do naslouchadel - nabíječky, nabíjecí baterie, akumulátory, NiMh, Eneloop - svítilny, čelovky, profesionální ...

Nabízíme stylové doplňky do bytu a pro váš domov. V nabídce máme interiérové doplňky od světoznámých designových značek jako Amazonas, Brabantia, By-inspire, Clayre&Eef či Český porcelán.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Stavba kamen a krbů: - teplovzdušné krby - teplovodní krby - kachlová kamna - hypokaustová kamna - zahradní krbové sestavy - pizza pece. Stavba a vložkování komínu.

Pobočka. Dodávka, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - žaluzie, sítě, parapety - dřevěná okna, dveře - hliníkové okna, dveře - interiérové dveře - lamino - garážová vrata.

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety

Eshop Bez tmy provozuje kalMmach, s.r.o. Zabýváme se prodejem úsporného osvětlení ve všech sférách, hlavně tzv. LED.

Internetový obchod, e-shop: - retro dekorace - retro nábytek - petrolejové lampy, petrolejky

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.