FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Eshop: - oficiální zástupce značek Anfra, Brenor, Blue water a Romexim - granitové dřezy Brenor s vlastnostmi a vzhledem přírodního kamene.

Dodávka, montáž: - bezpečnostní dveře - dveře Mikea - plastové dveře - dřevěné dveře - garážová vrata.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - koberce - bytový textil. Pokládání, kladení: - podlahové krytiny, PVC - koberce - koberce - obšívání.

Vývoz zboží do Norska. Do Norska dovážíme české, slovenské a polské výrobky různých druhů.Z 80% vývozů se specializujeme na dřevěné kuchyňské linky zanačky Sykora a Camelot, kde disponujeme výhradním právem na celou Scandinávii. Mezi další výrobky patří veškerý sortiment pro stavebnictví či výstavbu. Dodáváme výrobky z ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - televizory, TV, televize - DVD - pračky, sušičky - chladničky, ledničky, mrazničky - myčky - sporáky - videokamery - fotoaparáty - satelity.

Maloobchod, prodej, servis, oprava, montáž: - chladící a mrazící technika - průmyslové chlazení - klimatizace.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - spotřební zboží: - motouzy, šnůry - zahradkářské potřeby - zeláky, ker. hrnce, láhve - vinařské potřeby - výrobky z kaučukového dřeva - keramika - varné sklo - užitkové sklo - domací potřeby z plastu - rohože: -guma+kokos, guma+PP, gumové, kokosové - ratanové květináče - ...

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Komunální služby. Městské služby, technické služby: - údržba zeleně, ořezy a vysekávání stromů a keřů - čištění příkopů a drobných vodních toků-ručně, strojně - správa hřbitova - údržba veřejného osvětlení - práce s autoplošinou MP** 13 - přistavení a odvoz kontejnerů, kontejnerová AVIA, dovoz traktorem do 1, 8 t, odvoz stavební suti a ...

Rekonstrukce bytů, koupelen. Výroba: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - pergoly - postele. Stavby krbů.

Truhlářství. Výroba: - nábytek - dřevěná okna - dřevěné dveře - schody, schodiště - dřevěné brikety.

Dodávka, prodej, maloobchod, montáž: - střešní okna - eurookna - plastová okna - hliníková okna - vstupní dveře - vnitřní dveře - žaluzie - sítě proti hmyzu - parapety - garážová vrata - střešní membrány - střešní systémy - fasády - autodoprava

Výroba, prodej: - nábytek z dřevotřísky-na objednávku. vestavne skřině kuchyně sklapěcí postele včetně matraci.

Oprava, servis: - pračky, myčky, sporáky, mikrovlné trouby. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - náhradní díly.

Revize požárních klapek. Montáž, servis: - vzduchotechnická zařízení.

Výroba, distribuce: - vitrážové sklo, skleněné vitráže. pískovaví skla a drobných předmětů. Truhlářství, stolařství. Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: -nábytek a kuchyně na míru, kuchyňské linky, vstavěné skříně, kancelářský nábytek

Revize: - vyhrazených elektrických zařízení a elektrospotřebičů Montáž a servis: - elektroinstalace - klimatizace - chladicí techniky.

Náš internetový obchod Vám může nabídnout převážně obrazy, ale také nálepky na zeď a dekoraci do bytu. V sekci obrazů najdete, tištěné obrazy, moderní obrazy, abstraktní obrazy, květinové obrazy, ručně malované obrazy, ale také designové obrazy do firem, restaurací, kaváren a salónů.

Výroba, montáž německé firmy SCHÜCO International KG: - plastová okna - plastové dveře - plastové shrnovací dveře - plastové posuvné okna, dveře - parapety (venkovní, vnitřní) - rolety - žaluzie (venkovní, vnitřní) - síta proti hmyzu (okenní, dveřní) - zimní zahrady - hliníková okna, dveře - včetně atypických tvarů - ...

Výroba, dodávka a montáž: - brány. Výroba, dodávka a montáž: - kovové oplocení pro obytnou, občanskou, firemní a průmyslovou zástavbu - bezúdržbové kovové a plastové ploty. Povrchové úpravy.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - skříně - pergoly - terasy.

Prodáváme umělé vánoční stromky, které vypadají jako přírodní. V naší nabídce jsou jedle, borovice a smrky mnoha typů a velikostí. Vedeme také další vánoční dekorace.

Drobné údžbářské a opravářské služby: - hodinový manžel.

Internetový obchod: - užitkové sklo misky - biokrby - ubrousky - bytový textil - látky - užitkové sklo.

Výroba: - regály - ploty - zábradlí - balkónová, schodištová zábradlí - lavičky, stojany - skladové regály - záchytné vany - reklamní stojany - billboardy - poutače. Kovoobrábění, drátěný program. Sídlo: Plynárenská 139 753 01 Hranice.