FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Prodej, e-shop: - obklady - dlažby - sanitární keramika - vodovodní armatury - koupelnový nábytek - stavební chemie

Prodej, oprava, servis, montáž: - chladících zařízení - autoklimatizace - nástěnné klimatizace

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - nábytek na míru

Truhlářství Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje

ELEKTRO Fedák Maloobchod, prodej. -elektrospotřebiče -kuchyňské potřeby -elektrické nářadí (Narex, Protool).

Potřebujete levné a přesto kvalitní česká okna či žaluzie? Obraťte se na nás! Prodej a výroba plastových oken a dveří, výroba eurooken. Nabízíme plastová okna OTHERM, dřevěná eurookna, hliníková okna, dveře, garážová vrata Hörmann, vrata - brány, průmyslová vrata, stínicí technika Climax, markýzy, žaluzie, parapety. Komplexní služby - zaměření, ...

Restaurátorské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky - kancelářská nábyek - koupelnový nábytek Zakázková výroba - nábytek (interiérový, atypický) Dodávka - schodiště

Koupelny na klíč. Práce: -rekonstrukce koupelen -renovace, vložkování van. Prodej: -sanitární keramika -obklady, dlažby -koupelnový nábytek.

Dodávka, montáž: -plastová okna, dveře značky Kömerlling -garážová vrata, vratové systémy Hörmann -pohony pro vrata a brány -sluneční markýzy.

Zámečnické práce-výroba: -vrata -mříže -schodiště -zábradlí -regály -oplocení -práce s nerezem -výroba montážních přípravků pro sériovou výrobu -voliéry. Výroba a montáž konstrukcí. Svářečské práce. Sériová kovovýroba: -palety -boxy. Dělení profilového materiálu. Lisování-výstředníkové lisy 65t.

Výroba: -stínící technika -rolovací technika. Montáž: -garážová vrata -plastová okna, dveře.

Truhlářské práce. Výroba, prodej: -kuchyňský nábytek.

Autobaterie-autoelektrika. Oprava, prodej: -startéry, alternátory -na všechny typy nákladních a osobních automobilů. Maloobchod, prodej: -nábytek Start Haas, TON, GAZEL, JECH, JELÍNEK, JITONA, LENA, DOMESTAV, IDEA, AVTRONIC, DENICO, DETAIL, RATAN, KOVOBEL, EKOTAN BOHEMIA, MARREN, AMALL, ID POINT -matrace PER DORMIRE, MATERASO, IMS ...

Kovovýroba: -mříže, brány, vrata -zámečnické práce -montáž žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu -zasklívání balkonů a lodžií -montáž sekčních vrat včetně pohonů.

Restaurátorské práce: -barokní nábytek -renesanční nábytek -nábytek slohu MANÝRISMUS. Výroba: -nábytek -luxusní barokní nábytek -nábytek slohu MANÝRISMUS.

Truhlářství. Truhlářská výroba: -nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek.

Zakázková výroba z nerezové oceli: -grilovací vidlice a koše -venkovní a vnitřní zábradlí -bary a interiery -nosné a ozdobné konstrukce z nerezu a hliníku -úpravy povrchů -rolovací vrta -vjezdové brány -hliníkové konstrukce.

Zámečnictví: -automatické vjezdové brány -garážová vrata -průmyslová vrata -parkovací systémy -roletové systémy.

Prodej: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony -domácí a kuchyňské spotřebiče.

Prodej, dodávka, montáž: -kompresory -kompresory vysokotlaké a šroubové Ingersoll-Rand, Schneider, Atlas Copco, Kaeser -kompresorové stanice na klíč -průmyslové chlazení -vytápění -záruční a pozáruční servis kompresorů.

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Kamenické práce: -kuchyňské linky -krby -pomníky -parapety.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - spotřební elektronika - televizory - rádia.

Umělecké truhlářství: -okna, dveře, schodiště -nábytek -repliky, repase.