FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, montáž, servis: -kancelářské potřeby -kancelářský nábytek ALFA Říčany -okna, dveře, zimní zahrady -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu -židle, parapety.

Výroba a prodej - kuchyňský nábytek

Rámování a paspartování obrazy, puzzle, fotografie prodej - dřevěné a kovové rámy - paspartovací kartony - závěsný systém - certifikace Sklenářské práce zrcadla - certifikace Výroba - zrcadla (sklenářské práce) - certifikace Laminace - certifikace Prodej - obrazy - ...

Prodej a montáž - komínů Prodej a dodávka - teplovzdušné krby a kamna na klíč - francouzské krby - americká kamna - zahradní grily a krby - krbové příslušenství - návrhy a realizace výstavby teplovzdušných rozvodů Stavba - krby na zakázku

Lité potěry Sádrové omítky Zámečnické práceopravy, rekonstrukce - kování - lustry

Truhlářské práce Kompletní realizace - bytové a nebytové interiéry Výroba, montáž - atypické kuchyňské linky Montáž - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypické vnitřní dveře Výroba - ...

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek - schody - dveře - kuchyně. Kompletní návrhy interiérů. - interiéry Kuchyně i ve vysokém lesku (různé materiály dle výběru zákazníka, korpus z lamina a dřevěná dvířka).

Sklenářské práce Výroba: - skleněný nábytek - celoskleněné dveře (otočné, posuvné, automatické) - celoskleněné stěnyprojekce - zimní zahrady - zábradlí ¨- sprchové kouty Dodávka, montá:ž - kování na sklo DORMA Výroba, dodávka: - markýzy

Výroba - repliky historického nábytku - doplňky z mramoru a broznu

Služby v oboru: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Barvení, úprava: -textilní tkaniny.

Truhlářství, výroba, montáž: - kuchyňské linky na míru z lamina, dřeva, - restaurování nábytku, - vestavěné skříně, - reklamní cedule vč. ruční malby, - ostatní nábytek.

Stavebniny. Prodej: - obklady, dlažby - střešní okna VELUX - koupelnové doplňky

VÝROBA: - Svítidla: - pro extrémní teplotu okolí - průmyslová - nouzová - interiérová - světlomety Zkušebna svítidel.

Truhlářství, výroba. - nábytek - kuchyně - skříně - židle - stoly - dveře, okna - schody - vrata

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - vybavení kanceláří, restaurací, obchodů

Výhradní zastoupení ALEX Original LTD vestavné klimatizační a střešní chladící jednotky. Dodávka: -autoklimatizace pro dodatečnou montáž. -klimatizace pro dodatečnou montáž do osobních, užitkových automobilů, minibusů a transportní chlazení.

Prodejní sklad: - chladící a klimatizační technika RIVACOLT.

Prodej: - plastové dveře, okna, eurookna, rolety, garážová vrata NED.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek a bytové doplňky kuchyňské linky, kancelářský nábytek, okna, dveře, samonosná schodiště, obklady, obložení schodů. Výroba, montáž: -vestavěné skříně.

Výroba: -dřevěné schody, ploty, pergoly, palubky, dřevěné obložení, zahradní nábytek, dvířka ke kuchyňským linkám, prahy, lišty, hranolky.

Prodej, montáž: - garážová vrata - vjezdové brány - stínící technika - sítě proti hmyzu.