FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Nábytek na míru. Kuchyně, vestavěné skříně. Novostavby rodinných domů. Rekonstrukce domů a bytů.

Prodej: -sporáky -chladící zařízení - drobné domácí spotřebiče

Kovovýroba - kovoobrábění, soustružení. Dřevovýroba - truhlářské práce - dřevěná vrata.

Prodej, e-shop, montáž, servis - žaluzie horizontální, vertikální - rolety látkové, římské - žaluzie Plissé - japonské stěny - markýzy - sítě proti hmyzu.

Výroba a dodávka výplní stavebních otvorů a stínící techniky

Internetový obchod, e-shop: - moderní obrazy - kancelářské židle - barové židle.

Prodej - elektromateriál - svítidla, osvětlení.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba - vrata, ploty, mříže, zábradlí - kovové schodiště - nájezdy, balkony.

Truhlářské práce. Zakázková výroba nábytku.

Žaluzie Nymburk - Ateliér dům a byt Stínící technika Nabízí: - vestavěné skříně INDECO CZ na míru (do výšky 280 cm) s posuvnými dveřmi - žaluzie - předokenní rolety - protihmyzové sítě - korek - zatahovací dveře (plast, koženka, masív) - plovoucí podlahy - polystyrenové kazety, lišty - tapety - panelové a dřevěné ...

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Zabývá se zakázkovou výrobou nejen atypického nábytku na míru, ale i kompletní dodávkou interiérů pro domácnosti a firmy. Naše zakázkové truhlářství Vám nabízí truhlářské výrobky vysoké kvality jak z umělých materiálů (laminované desky) bez povrchové úpravy, tak z přírodních materiálů (dýha, masiv) s povrchovou úpravou.

Výroba, prodej, montáž: -garážová vrata -venkovní rolety -vjezdové brány -žaluzie: -horizontální -vertikální -markýzy -shrnovací dveře: -PVC, koženka -mobilní dělící stěny HŰPPE -mříže: -rolovací -nůžkové -zatemnění -elektrické automatické pohony.

Projekce, dodávka: - osvětlení obchodních ploch - světelná technika do výrobních objektů - osvětlení hotelů, kanceláří.

Prodej, oprava, servis: - chladící zařízení - zmrzlinové stroje - výrobníky ledu - chladící, mrazící boxy. Prodej, montáž: - klimatizační jednotky.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - interiérové dveře - schody.

Velkoobchod, projekce: - veřejné osvětlení - interiérové osvětlení.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař, stolařské - truhlář, truhlářské. Výroba: - kuchyňské linky - okna, dveře - obklady, podlahy, schody, zábradlí, plovoucí podlahy - atypické zakázky.

Dodávka, servis, montáž: - garážová vrata HORMANN - jednokřídlé a dvoukřídlé brány a vrata - samonosné posuvné brány - pohony vrat a bran BENINCA a FAAC.

Prodej, montáž, oprava, doprava: - zdravotnické kartotéky - kovový nábytek.

Služby: - profesionální realizace a technické zajištění outdoor i indoor akcí Půjčovna, pronájem: - ozvučení, osvětlení - pódia, hlinikové konstrukce a zastřešení

Výroba - kovové díly pro automobilový průmysl - kontejnerové vozíky - vrata i pro stáje - brány - reklamní stojany - prádelní vozíky - prodejní stojany - drátěnné výrobky - vozíky na dřevo ke krbu i kamnům - nosiče a košíky na jízdní kola - vybavení pro golfová hřiště - okna pro stáje Obchodování se zemědělskými ...

Zakázkové truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - předsíňové stěny - dveře - schody

Prodej: - elektrospotřebiče - výpočetní technika.

Výroba, prodej, montáž: - plastové a hliníkové předokenní rolety - ploty, brány - garážová vrata (sekční, rolovací) - venkovní žaluzie - pergoly, baldachýny, markýzy - interiérové zastínění - látkové roletky, žaluzie - sítě proti hmyzu.