FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Hodinový manžel: -výměna vodovodních baterií -montáž světel, garnýží -elektroinstalační práce

Velkoobchod a maloobchod: -nábytek -sedací nábytek -stoly -komody -kuchyně -ložnice -obývací stěny -skříně -zahradní nábytek

Truhlářské práce Výroba: -nábytek na míru -kuchyňské linky

Oprava, servis: -plastová okna a dveře -hliníková okna a dveře -dřevěná okna a dveře Oprava, servis, výměna, montáž: -kování a zámků oken -stínící technika -žaluzie

Truhlářské práce. Výroba: -skříně -stoly -zahradní nábytek -vybavení interiérů restaurací, prodejen

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -laboratorní nábytek -vestavěné skříně

Prodej: -kuchyňský nábytek, pod značkou ORESI kuchyně, registrovanou v rámci Evropské unie.

Prodej: -chladničky, mrazničky, chladící distribuční zařízení -klimatizace -plynové i elektrické sporáky Servis: -chladničky, mrazničky, distribuční zařízení -klimatizace.

Výroba: -kuchyní, dodavatel spotřebičů.

Prodej nábytek: -sektorové kuchyně -židle -stoly -rohové lavice -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice -bytové doplňky. Prodej elektro: -lednice -mrazáky -sporáky -pračky -televizory -videa -kazety a pod -lino -koberce. Doprava zdarma.

Prodej a montáž: -plastové dveře -okna -žaluzie -garážová vrata -venkovních al. rolety -parapety. Zednické práce.

Prodej a montáž - klimatizace Prodej a montáž - vzduchotechnika

Bazar - stroje Dodávka - lesní technika VARI HONDA, HONDA, AMA, KARSIT, MOTOR JIKOV, CASTOR, WERCO, OREGON, SHELL, VARES MNICHOVICE a. s. Dodávka - krbová kamna na otop, s plochou k vaření nebo ohřevu jídla prosklená, s troubou prosklená a s ohřevem vody - krbové vložky PRITY Dodávka - sněžné frézy, ...

Prodej, maloobchod: -elektroinstalační zboží a materiál, usporné žárovky, led žárovky, kabely, jističe, vypínače, svítidla, tlakové spínače, motorové spouštěče, stykače, rozvodnice, elektroměry, baterie, akumulátory

Maloobchodmprodej: -nábytek -nábytku na míru -bytové doplňky.

Výroba, prodej, montáž, servis: -elektrické rozvaděče -přímotopné vytápění -elektroměrové rozvaděče -elektrokotle KOPŘIVA -sálavé topné panely -elektrické konvektory. Elektroinstalace. Revize: -elektrická zařízení. Kovovýroba: -vrata -regály -mříže -plechové skříňky. Zámečnické práce.

Truhlářství. Zakázková výroba: -okna, eurookna -dveře -nábytek.

Prodej: - plastových oken a dveří - předokenní rolety - posuvné systémy - garážová vrata - interiérové dveře - zimní zahrady - příslušenství (parapety, kliky, žaluzie).

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Velkoobchod, maloobchod: -tapety -sanitární keramika -vany, umyvadla... -obklady a dlažba -vodovodní baterie -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -sprchové kouty -masážní boxy, panely. Interiéry: -návrhy bytového architekta -kompletní vybavení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ozdobné nábytkové kování -bytový textil (záclony, ubrusy, dekorační látky).

Výroba, prodej, montáž: -žaluzie -venkovní předokenní rolety -rolovací bezpečnostní mříže -hliníková rolovací i sekční, výklopná garážová vrata -vjezdové brány včetně automatického zavírání -montované garáže -markýzy -sítě proti hmyzu -shrnovací dveře a stěny -plastové vanové zástěny, boxy -krbové náčiní.

Prodej a distribuce použitého nábytku, doplňků pro bydlení ve velmi dobré kvalitě. Naší specializací je široká nabídka použitých postelí různých velikostí a typů!

Vyrábíme ploty, mříže, vrata, zábradlí, billboardy a vše ze železa.