FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Velkoobchodní prodej: Bytový textil: - ložní povlečení - prostěradla, přehozy - přikrývky a polštáře Hotelový program: - froté program - ložní povlečení - ubrusy, závěsy, záclony, postelové sukně, šály, přehozy, deky - matrace.

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek -koupelnový nábytek -dveře -PVC/vinyl podlahy -osvětlení

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavné skříně - kuchyně - ložnice - dřevěné podlahy.

Maloobchod, prodej, e-shop: -koupelnový nábytek -koupelnové vybavení -sanitární keramika -vodovodní baterie

Internetový prodej: - drogistické zboží - galanterie - hračky - kuchyňské potřeby.

Reklamní agentura - tiskárna - marketing - pronájem osvětlovací a zvukové techniky.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - pracovny - zahradní nábytek

Prodej, e-shop: - včelí produkty - svíčky - kosmetika - med, medovina

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně

Prodej, montáž, oprava, servis: - průmyslové a potravinářské chlazení - chladící a mrazící místnosti - domácí chladničky a mrazničky - klimatizace, vzduchotechnika

Montáž, opravy - satelitní technika - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - signalizační systémy - ozvučovací systémy - osvětlovací systémy.

Dovoz, distribuce, prodej, e-shop: - baterie Panasonic a Duracell - svítilny - kabely, vodiče - kalkulačky - elektroinstalační materiál - elektrotechnické zboží

Práce: -elektroinstalační Maloobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiál -centrální vysavače

Truhlářské práce. Výroba: -kancelářský nábytek -zahradní nábytek -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací pokoje

Zámečnictví. Výroba - mříže, schody, zábradlí. Celoskleněné systémy celoskleněná zábradlí, podlahy, vstupní a interiérové dveře, atypické sprchové kouty. Žárové zinkování - práškování - povrchové úpravy. Svářečské práce.

Maloobchod, prodej: -bytový textil -bytové doplňky -dekorace

Naše služby: - pozemní a dopravní stavby - inženýrské sítě - výroba, montáž plastová a dřevěná okna - truhlářství - zámečnická výroba.

Realizace komerčních a bytových interiérů na klíč - komplexní služby v oblasti navrhování a vybavování komerčních prostor - kanceláře, kancelářský nábytek - kuchyně - stínící technika.

Provádíme: - rekonstrukce kuchyní - rekonstrukce koupelen Truhlářství, výroba, montáž: - kuchyně

Maloobchod, e-shop: - kuchyňské potřeby

Servisní služby a čištění - vzduchotechnika a klimatizace.

Výroba: - ocelové konstrukce - kovové brány, ploty - zábradlí

Maloobchod, prodej, e-shop: -sanitární keramika -vodoinstalační materiál -koupelnový nábytek