FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Výroba, prodej: -keramické, hrnčířské zboží -užitková, ozdobná keramika -možná výroba na zakázku.

Prodej: - keramika - dekorativní bytové doplňky.

Montáž a servis: -žaluzie do všech typů oken, venkovní rolety, interiérové textilní roletky, sítě proti hmyzu, markýzy, doplňky do střešních oken VELUX, garážových vrat, bezpečnostních rolovacích mříží -čištění vertikálních textilních žaluzií -těsnění oken a dveří -prodej náhradních dílů.

Divize elektro: Oprava, prodej, montáž: -pračky -myčky -sporáky -vestavby -boilery. Oprava, elektroinstalace, údržba: -elektro. Divize software: -programové vybavení na platformách databáze Oracle -software engineering projektů automatizovaných skladů. Konzultační činnost v oblasti implementace a tuningu databazi Oracle.

Výroba: -sporákové kování -nerezová dvířka pro kamna -sporákové kování -dvířeka pro kachlová pokojová kamna.

Výroba a prodej nábytku: - realizace interiérů na zakázku. Zakázková výroba: - kuchyně - včetně vestavěných spotřebičů. Maloobchodní prodej: - ložnice - obývací a dětské pokoje - jídelny, jídelní stoly, židle - kompletní vybavení kanceláří - kancelářská křesla, židle - čalouněné sedací soupravy - dvoulůžka - válendy - matrace - ...

Harmonie vám nabízí k prodeji nábytek té nejlepší kvality, možnost realizace kuchyňských linek dle vašich přání a také výrobu nábytku na zakázku. Spolupráce s ověřenými dodavateli. To vše za příznivé ceny a s možností využití splátkového prodeje.

Internetový obchod s nábytkem. Nabízíme: -kuchyně -ložnice -obývací a dětské pokoje -pracovny -jídelny -předsíně a další bytové doplňky -hračky -sport.

Výroba: -nábytek na zakázku. Kompletní vybavení interieru včetně návrhu.

D3F Interiér s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní, schodišť a dalšího interiérového nábytku.

Action Retail Czech s.r.o. se zaměřuje na prodej bytového textilu, oblečení, domácích potřeb a papírenského zboží.

TRUHLMARK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a dalšího nábytku.

Výroba: -dřevěné tyčové garnýže ve všech délkách.

Výroba: -výroba vykrajovaček na perníky a na cukroví -dortových forem -formičky na naplnění Provozovna: Svratouch 372, 539 42 Areál VD Dílo

Prodej: -chladničky -mrazničky -kuchyňské potřeby -hračky -koupelnové doplňky.

Truhlářství Zajíček s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu a montáž kuchyní a vestavěných skříní.

Firma Si – Nek, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá převážně výrobou pásových dopravníků a lomených dopravníků včetně příslušenství. Dále se specializujeme na výrobu zámečnických prvků a potrubářskou činností. Dopravníky, které vyrábíme jsou určeny pro dopravu sypkých a kusových materiálů Současně nabízíme příslušenství k dopravníkům, shazovací a ...

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Maloobchod, prodej i na splátky: -elektrospotřebiče -televizory -audio-video -ledničky, mrazničky -pračky, sporáky -foto-kino -obuv -kusový textil.

Výroba: zakázková výroba - nábytek - interiéry - obývací pokoje - ložnice - komerční prostory - interiérové dveře - dětské pokoje - šatny Komplexní vybavení Vzorková prodejna: Komenského 5/119 tel./fax: 566 521 771, 736 484 768 Veletržní 50 170 00 Praha 7 tel: 736 484 767

CIT World s.r.o. se zaměřuje na prodej LED komponentů, osvětlení, displejů, plošných spojů a plastových krabiček.

Prodej, e-shop elektrospotřebičů. Truhlářství - výroba kuchyňských linek, nábytku, realizace zimních zahrad, prodej originálních dřevosochařských výrobků.

Služby: -čalounictví -čalounické práce. Výroba: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Prodejna nábytku: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Prodej, e-shop: -hudební nástoje -světelná technika. Zajišťuje: -technické zabezpečení kulturních akcí -ozvučení, osvětlení akcí -stavba mobilních pódií -kamerové systémy.