FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, maloobchod: -obklady -dlažba -kompletní vybavení koupelen.

Výroba, dodávka: -teplovzdušné krby -krbové vložky -zasouvací krbové vložky do otevřených krbů. Stavba krbů včetně poradenské činnosti.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: -vrata garážové, průmyslové, víceúčelová

- velkoobchod - prodej - truhlářský materiál - ABS hrany - nábytkové závěsy - zásuvkové systémy a výsuvky - stolové nohy a kolečka - spojovací materiál - vruty šrouby - konfirmáty, botníkové výklopy - plynové vyklápěcí závěsy - výklopy aventos - upevňovací elementy přerušeno od 01.01.2011 do 31.12.2015

-Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček)

Výroba, prodej: -ruční dekorativní a užitkové sklo -repliky benátských skel.

Projektová a poradenská firma: Hlavni obory: -filtrace spalin a ostatní filtrace ve sklářském, hutním a zpracovatelském průmyslu -průmyslové filtrace a větrání -dodávky VZT systémů a klimatizací nevýrobních staveb a občanských staveb -kompletní projektové práce, statika navrhování a dodávky OK, inženýring -prodej speciálních výkonných ...

Čištění oděvů. Opravna obuvi. Oprava deštníků. Prodej a opravy elektrospotřebičů.

Práce: -tuhlářství -kuchyně -okna, okno -dveře -schody -postele -skříně -zakázková výroba.

Maloobchod, prodej: -nábytek. Prodej nábytku: -kuchyně -obývací stěny -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -židle, houpací křesla...

Montáž, prodej: -žaluzie -venkovní rolety -shrnovací dveře, stěny -sítě proti hmyzu.

Truhlářství. Výroba: -nábytek -bytové doplňky -okna, dveře -obložení do chat, chalup -vybavení obchodů, restaurací. Truhlářské práce dle přání.

Klempířství - služby: -klempířství, pokrývačství. Výroba, montáž: -vzduchotechnika. Prodej: -klempířské prvky. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Kuchyňské studio: -vybavení interiérů -nabídka sestav nábytku včetně vestavěných spotřebičů-výběr dle přání zákazníka, ale i podle katalogu. -návrh interiéru -dodávka nábytku i s montáží.

Prodej: - elektroniky a domácích spotřebičů - DVD - televizory - Plasma TV - LCD televize - videorekordéry - pračky - chladničky - sporáky - vestavné spotřebiče aj.

Projekce, výroba, prodej, komplexní dodávky, montáž, servis : - měřící a regulační technika - klimatizace, řízení vytápění, regulace odběru tepla Používané systémy : - Johnson Controls, GFR, Amit, Sauter, Etatherm, ZPA Ekoreg.... Výroba : - rozvaděče Výrobky jsou certifikovány ESČ (Elektrotechnickým zkušebním ústavem) Reference ...

Vybavení koupelen. Prodej, montáž, poradenství: - vodoinstalační a topenářský materiál - koupelnový nábytek - masážní vany, boxy, sprchové kouty, vany - zrcadla - dřezy, seddátka... - obklady, dlažby - baterie, otopné žebříky, doplňky...

Montáž, servis: - plynová a elektrická zařízení.

Maloobchod, prodej, obchodní činnost, provozování e-shopu, zprostředkování obchodů, poradenství,

Výroba, montáž: - konstrukce ocelové, stavební a zámečnické - ocelová vrata.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku z masivu i lamina, atypická výroba, sériová výroba pro vybavení penzionů a ubytoven: - kuchyňské linky - dveře - schodiště - pokoje - postele - stylový nábytek - sektorový nábytek.