FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Společnost AB ploty, s.r.o. provádí realizace plotů na klíč. Pletené pletivo, svařované pletivo. Průmyslové panely. Dřevěné ploty, hliníkové oplocení. Brány a branky, samonosné brány. Betonové ploty, podhrabové desky. Dřevoplast, sloupky a vzpěry. Doplňky a příslušenství.

Firma Pavlíkové Jaroslavy zajišťuje výrobu, e-shop: - nábytku z masivu - skříní - postelí - komod - stolů

Společnost OKNOX s.r.o. zajišťuje prodej a montáž: - plastových oken a dveří, okna a dveře - dřevěných oken a dveří - hliníkových oken a dveří - zimní zahrady - parapety - žaluzie a rolety.

Holoubek trade s.r.o.zajišťuje projekci a realizaci: - posuvné brány - otvírací vrata a bránymontáž - garážová vrata Na svém eshopu nabízí k prodeji: - pletiva - sloupky - branky - brány Dodávky a montáž - různé typy oplocení - od pletiva až po dřevo či kov Také provádí zámečnické práce.

Nábytek Frendl s.r.o.zabezpečuje na své prodejně ve Žďáru nad Sázavou prodej nábytku.

Seidler s.r.o. se zaměřuje na prodej garážových vrat, oken, rolet, bran, sítí, pergol, clon a markýz.

VYLEN s.r.o.provozuje internetový obchod, eshop, prodej: - ochranné prvky stěn, pásy, npodložky a výstelky - interiérová dekorace (nástěnky, dekorace) - podlahové prvky (puzzle, podlaha) - sportovní vybavení: - fitness cvičební podložky - pěna pro tvorbu kostýmů Cosplay - reklamní produkty - pěnová loga, cedule, podsedáky...

Maloobchodní prodej, e-shop: - bytový textil, tapety, stínící systémy, záclony

Dodávka, montáž: -stavby pro rodinnou a bytovou výstavbu -přístavby, vestavby a rekonstrukce -subdodávky pro průmyslovou výstavbu -okna -parapety -rolety -sítě proti hmyzu -vrata -interiérové dveře -zárubňové dveře -plovoucí podlahy -stínící technika.

BDS-Truck, s.r.o. se zaměřuje na cejchování tachografů a pojištění vozidel.

Rodinná firma Jiří Sáblík - kovovýroba a zámečnictví se sídlem v Nových Dvorech v okrese Žďár nad Sázavou se již od roku 2001 zabývá výrobou a montáží ocelových vrat a branek, ocelových i nerezových zábradlí, schodišť, různých ocelových konstrukcí a prodejem vlastních výrobků. Jelikož nám velice záleží na povrchové úpravě, tak veškeré ...

Jiří Rychtecký provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu kuchyní a vestavěných skříní, poradí si ale i s nábytkem do předsíní, obývacích pokojů, posuvnými dveřmi a s kováním.

Ladislav Hladík sse zaměřuje na montáže a opravy vodoinstalací a sanity, instalaci vodoměrů, montáže a servis tepelných rozvodů a prodává tepelná čerpadla, kotle a klimatizace.

Oldřich Caha se zaměřuje na montáže a revize elektroinstalací, instalaci garážových vrat a bránových pohonů.

Vlastimil Pánek se specializuje na zakázkovou výrobu schodišť, zábradlí, plotů a mříží.

Alena Zemánková se zaměřuje na prodej bytových doplňků.

Jiří Landa se specializuje na elektroinstalační práce a na montáž a opravy elektrických zařízení a domácích spotřebičů.