Rolety, žaluzie a markýzy jsou stínící prvky, které zajišťují soukromí, chrání před nežádoucími paprsky, zkrášlují interiéry i exteriéry a brání únikům tepla. Venkovní i vnitřní žaluzie a rolety se dodávají na různé tvary oken. Možnost výběru z více barev.

ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Kvalitní stínící techniku od výrobce, společnosti Climax, dodá společnost ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Kvalitní stínění zachytí sluneční paprsky, tím reguluje nejen osvětlení v místnosti, ale i teplo a hluk. Najdete u nás jak venkovní žaluzie, předokenní rolety, markýzy a clony i vnitřní stínění. Máme stovky realizací a spokojených zákazníků, ...
ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Odborná truhlářská dílna, opravy, renovace, prodej nových: -plastové dveře -plastová okna (zn.FINSTRAL) -dveře vchodové, pokojové -zárubně -šatní skříně na míru -žaluzie (hliníkové horizontální i látkové vertikální) -shrnovací dveře -bezpečnostní dveře SHERLOCK. Pokládka -plovoucí podlahy. Povrchové úpravy -omítky, ...

Prodej, dodávka a montáž doplňky k oknům: - rolety - žaluzie - markýzy.

Vyrobíme a prodáváme žaluzie a stínící techniku.

Vyrábí horizontální a vertikální žaluzie, textilní rolety, lamelové rolety, markýzy, sítě proti hmyzu. Dodává dřevěné, tvarově atypické a exteriérové žaluzie, fasádní markýzy, stínění pro zimní zahrady.

Levné rolety jsou určeny pro všechny vrstvy obyvatel, uplatnění najdou jak v domácnostech, tak v kancelářích, prodejnách, školách, zdravotnických zařízeních.

Zajistíme stínící techniku pro jakýkoliv byt či dům. Ať už hledáte stínění účelné nebo dekorativní, u nás máme k dispozici široký výběr rolet, žaluzií, japonských stěn i mnoho dalšího. Vše si můžete vybrat v různých barvách i provedeních. Záleží jen na Vás co přesně hledáte.Doprava, konzultace a zaměření zdarma! Přijímáme zakázky po celé Praze a ...

Práce, služby: - truhlářské opravy a montáže v bytech (okna, nábytek, kování) - žaluzie - montáž, opravy - síťky proti hmyzu - těsnění oken (silikon do drážky) - lamelové shrnovací dveře (nabídka, montáž)

Stavby a rekonstrukce. Provádíme dodávky a montáž: - plastová a dřevěná okna - střešní okna a vikýře - vchodové a vnitřní bytové dveře - předokenní a meziokenní žaluzie.

Výroba, prodej, montáž, servis: -horizontální, vertikální žaluzie hliníkové a látkové do plastových oken -markýzy -látkové a předokenní rolety ALUKON -žalůzie do plastových oken -sítě proti hmyzu -rolovací garážová vrata -švédská silikonová těsnění do oken.

Dodávky a montáže vrat rolovacích, sekčních a sklopných, předokenních rolet.

Prodej, projekce a montáž stínící techniky. Dodáváme žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny, markýzy.

Výroba a montáž žaluzií horizontálních a vertikálních na venkovní i vnitřní použití, rolety, markýzy.

Dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis: - elektrická zabezpečovací signalizace - požární signalizace - mechanické zabezpečení - bezpečnostní štíty - zámkové vložky - trezory - mříže (pevné i pohyblivé) - bezpečnostní fólie na skla - bezpečnostní předokenní rolety - bezpečnostní a protipožární dveře - vstupní systémy - ...

Okna, dveře a fasády dodáváme, vyrábíme a montujeme z plastu, dřeva, hliníku a dřevo-hliníku. Novinkou letošního roku v našem sortimentu je opláštění plastového okna hliníkovým profilem. Naleznete u nás širokou nabídkou doplňků - parapety, žaluzie, rolety, garážová vrata, střešní okna.

Dodavatel stínicí techniky. Široký sortiment pro zastínění nebo zatemnění oken. Od interiérových žaluzií po exteriérové zastínění budov. Bližší info na naší webové prezentaci. K dispozici technik pro bezplatnou konzultaci.

Výroba, prodej, zaměření a montáž výrobků : - plastová okna z profilů - okna KBE - eurookna - dveře - žaluzie, rolety - parapety - plovoucí podlahy - obklady, dlažba - dlažby

Výroba a prodej stínící a zatemňující techniky: - skládané žaluzie (plisé) - horizontální žaluzie - dřevěné žaluzie - vertikální žaluzie - látkové interiérové rolety - venkovní rolety - markýzy - slunolamy.

Výroba, prodej, montáž: - markýzy: - výsuvné - výklopné - balkonové - samostatně stojící markýzy - svislé - korbové (košové) - horizontální žaluzie (Al-hliníkové) - vertikální žaluzie (látkové, PVC) - venkovní předokenní a nadokenní rolety (plastové, hliníkové, ruční nebo elektrické ovládání) - meziokenní interiérové předokenní, ...

Nabízíme předokenní hliníkové rolety, garážová vrata sekční, rolovací, průmyslová, vjezdové brány nesené, křídlové, pojezdové, venkovní žaluzie. Autorizovaný prodejce HÖRMANN. Nabízíme odborné poradenství, výrobu dle požadavků, profesionální montáž.

Prodej, instalace a servis: - markýz - rolet - žaluzií - zimních zahrad - garážových vrat.

Prodej, montáž, servis: -žaluzie -sítě -rolety

Spočítejte si konečné ceny pro žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, japonské stěny, garnýže, závěsy a záclony na pár kliknutí.

Montážní práce spojené s požární bezpečností staveb. Služby v oblasti mechanického zabezpečení objektu, zatěsnění oken a dveří a montáž žaluzií a rolet.

Žaluzie, rolety, markýzy, vrata, sítě. Kompletní servis v oblasti poradenství, montáže a použití stínicí techniky. Interiérová stínicí technika: - žaluzie - horizontální žaluzie - látkové žaluzie - hliníkové žaluzie - dřevěné žaluzie - vertikální žaluzie - plisované žaluzie - plisé představuje přechod mezi žaluzií a ...