Kované ploty či vrata mohou skvěle ochránit váš pozemek a navíc budou vypadat dobře. Vyberte si automatická či manuální vrata či umělecké i strojně vyráběné kovové ploty a zkrášlete svůj dům tradičním materiálem, který vám bude sloužit velmi dlouho.

Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla, polykarbonátu
Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla nebo polykarbonátu objednávejte na e-shopu andelcz. Nakoupíte zde vchodové stříšky pro zastřešení vchodů, balkónů nebo výloh. Vybrat si můžete vchodové stříšky z tvrzeného skla a nerezavějící oceli nebo pultové střížky z polykarbonátu. Rádi Vám také vyrobíme atypickou stříšku na zakázku
Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla, polykarbonátu
Výstavba, stavba: - gabionové ploty - gabionové opěrní zdi.

Prodej, montáž, oprava, servis: - rolety - žaluzie - garážová vrata

Ploty - Gabiony. Prodej, eshop, montáž, poradenství - gabiony gabionové sítě a koše - pletivo - dřevěné smrkové plotovky - průmyslové oplocení - pletivo na voliéry, brány a branky.

Prodej a montáž - rolovací garážová vrata Prodej - stínící technika - žaluzie - rolety - markýzy - sítě včetně montáže Prodej a montáž - markýzy

Výroba, prodej a montáž sekčních vrat.

Zakázková výroba - schody - schodiště - zábradlí

Zámečnická kovovýroba a truhlářství. Výroba - zábradlí, brány, ploty, mříže. Povrchová úprava - žárový zinek, práškový lak, stříkané barvy.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliková okna a dveře - žaluzie - garážová vrata

Stavební zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zábradlí - mříže - ocelová schodiště

Společnost INTERON, s.r.o. poskytuje služby v oblasti dveřních, vstupních a zabezpečovacích systémů v průmyslových a soukromých objektech. Realizace zakázek zahrnuje všechny fáze od posouzení objektu, přes nabídkovou část zahrnující zaměření, vyhotovení dokumentace až po samotnou realizaci, záruční a pozáruční servis.

Prodej a montáž žaluzií, rolet, markýz a vrat.

Prodej a montáž garážových, sekčních a rolovacích vrat včetně pohonů..

Výroba a instalace venkovních a interiérových zábradlí, schodišť, lávek, bran a dalších ocelových konstrukcí. Nabídka zámečnických prací.

Pohony pro ovládání vratové a bránové techniky. Sekční vrata hřídelové a řetězové. Rolovací vrata roletové nástrčné, roletové převodové a roletové trubkové.

Výroba, prodej, montáž, servis - vjezdové brány - garážová a průmyslová vrata - automatické pohony - závory

Jsme pražská firma, zabýváme se výrobou a prodejem pohonů pro křídlové brány, posuvné brány, závory, garážová vrata. - elektrické závory - garážová vrata - sekční vrata - rolovací vrata - průmyslová vrata - sekční vrata - rolovací vrata - výroba vrat, bran, plotů. - automatické vjezdové systémy značky CAME - automatické ...

Výroba plotů, madel, zábradlí a vrat.

Distribuce pohonů pro vrata a brány a automatické dveře.

Internetový prodej, e-shop: - plastové, dřevěné a pletivové ploty -terasové dlaždice, terasová prkna -hranoly -příslušenství -zahradní nábytek.

Dodávka a montáž vrat průmyslových, garážových a vjezdových bran a závor, roletových mříží, rolet a žaluzií.

Výroba, dodávka, montáž, servis: -předokenní rolety (ALU, PVC) -nadokenní rolety -garážová vrata (rolovací a sekcionální) -průmyslová vrata -bránové systémy -automatické závory -navíjecí mříže -žaluzie -brány -pojezdové-nesené -PVC-clony -rychlonavíjecí vrata.

Zámečnictví a svařování. Opravy hliníkových a nerezových dílů a doplňků na auta nebo motorky - rozvody klimatizací - olejových van - stupaček - rámů - jiných dílů a zařízení.

Zámečnictví Michal Jurčo - se zaměřuje na výrobu: - zakázková kovovýroba - zámečnické práce - vrata - brány - brány s pojezdem - oplocení - ploty - mříže - nerezová zábradlí - kovové schody, schodiště vnitřní i venkovní - drátěné programy - kovové prvky pro vybaveni kuchyní.

Dodávka, montáž: - plastová, dřevěná okna - dveře - garážová vrata - žaluzie