Dovoz a montáž plastových plotů a vrat na jakýkoliv pozemek zajišťují specializované firmy, které pomohou vybrat vhodnou výšku, barvu a tvar plotu i vrat. Mezi výhody plastových plotů a vrat se řadí dlouhá životnost, stálobarevnost a nenáročná údržba.

Velkoobchod a maloobchod, prodej, výroba: - garážová vrata, brány a pohony - žaluzie vertikální a horizontální - konzole a garnýže - markýzy - rolety interiérové a venkovní - okna a dveře plastové - sítě proti hmyzu - bytové zařízení a potřeby pro domácmost - dárkové, umělecké a upomínkové předměty - výrobky ze dřeva, korku a ...

Prodej a pokládka podlah : - Podlahy - PARADOR - Plovoucí podlahy - Dveře - SAPELI : Jsme certifikovaným prodejcem dveří SAPELI. Zajistíme prodej a montáž dveří - plastová okna DRUTEX - eurookna - hliníková okna DRUTEX - Střešní okna PRIMA FENESTRA Dřevařský materiál : - Kompletní zajištění dřevařského ...

Výroba, prodej, montáž: - plastové a hliníkové předokenní rolety - ploty, brány - garážová vrata (sekční, rolovací) - venkovní žaluzie - pergoly, baldachýny, markýzy - interiérové zastínění - látkové roletky, žaluzie - sítě proti hmyzu.

Dodáváme na zakázku vyráběné: - předokenní rolety - venkovní žaluzie - sítě proti hmyzu - garážová vrata - markýzy - systémové parapety

Prodej, montáž, oprava, servis: - garážová vrata - brány

Výroba, dodávka, prodej, montáž - vrata - brány - pohony

Prodej, montáž, oprava, servis: - garážová vrata a vjezdové brány - vratové systémy HÖRMANN

Výroba a montáž: - vjezdové brány - branky Montáž: - pergoly Výroba a montáž: - ploty

Prodej, maloobchod, montáž: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře -hliníková okna a dveře -garážová vrata -žaluzie

Návrhy, realizace: -bytové i kancelářské interiéry na klíč Dodávka, prodej, maloobchod: -dřevěné a dřevoplastové terasové, fasádní a plotové systémy -Homapal a výrobky z něj -nábytkek značek Uffix, Roberti, Santarossa, Armony, Salcon, Siloma, Antares, Pescarollo.

WPC- dřevoplastové terasy, WPC- dřevoplastové ploty, dřevoplast-montáž teras a plotů vč. stavebních součástí.

Produkty: - automatické dveře - garážová a průmyslová vrata - pohony na brány - vjezdové závory - elektrické závory - vjezdové zábrany - dálkové ovládání, přístupové.

PLAŤTE ZA KVALITU A NIKOLI ZA REKLAMU! Nabízíme velice přijatelné ceny za naše služby i produkty. Kompletní servis - osobní konzultace u Vás doma nebo na stavbě, zaměření a vytvoření nabídky poptávaného produktu na míru dle Vašeho přání, dodání zboží ve smluveném termínu a jeho profesionální montáž, v neposlední řadě zajištěný rychlý servis ...

Prodej: - veškerého druhu venkovního nábytku a jeho příslušenství. Prodáváme: - plotové systémy - thermowood - dřevěný nábytek - borovice - dřevěný nábytek - tropické dřevo - kovový a hliníkový nábytek - luxusní nábytek Acamp - luxusní plastový nábytek - luxusní nábytek Sun Garden - umělý ratan - zahradní slunečníky - ...

Instalace a servis : - garážová vrata pro občanskou zástavbu - průmyslová garážová vrata - rolovací garážová vrata - otvírače vrat a vjezdových bran.

Zelená linka:800262737. Výroba, prodej, montáž: -předokenní rolety -garážová vrata -vjezdové brány -ploty -žaluzie -markýzy. Sídlo: Petrov.

Zelená linka:800262737. Výroba, prodej, montáž: -předokenní rolety -garážová vrata -vjezdové brány -ploty -žaluzie -markýzy. Sídlo: Petrov.

Výroba, montáž, servis: - garážová vrata - sekční vrata - vjezdové brány - markýzy: - pevné

Prodej: -okna a dveře, plastová a dřevěná -rolety plastové a hliníkové -garážová vrata -dveře interiérové -prodej nábytku a koberců -žaluzie interiérové a exteriérové.

Specializujeme se na výstavbu gabionů, a to v podobě plotů, okrasných nebo opěrných zdí a prvků zahradní architektury. Dále se zaměřujeme na ploty, dlažby a dřevěné terasy. Zajistíme Vám kompletní zhotovení příjezdových cest, parkovacích stání nebo chodníku.

Výroba, prodej, montáž: -plastové dveře -plastová okna PLUSTEC izolační dvojskla, těsnění EPDM -výlohy -zimní zahrady. Prodej, montáž: -sítě proti hmyzu -žaluzie -hliníkové venkovní parapety R.B.B.* -vnitřní parapety plastové, dřevotřískové -venkovní rolety plastové, hliníkové, nadokenní, předokenní -sklepní ...

Výroba, prodej a montáž různého pletiva.Plotové sloupky a vzpěry PVC.Vjezd. vrata a vrátka.

Výroba, prodej, montáž: -žaluzie -venkovní předokenní rolety -rolovací bezpečnostní mříže -hliníková rolovací i sekční, výklopná garážová vrata -vjezdové brány včetně automatického zavírání -montované garáže -markýzy -sítě proti hmyzu -shrnovací dveře a stěny -plastové vanové zástěny, boxy -krbové náčiní.

Výroba a prodej: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna -hliníková okna.

Výroba plastových oken a dveří z profilového systému Gealan. Výroba a montáž: - plastová okna a dveře - zimní zahrady. Dodáváme příslušenství: - žaluzie - parapety - roletové systémy - sítě proti hmyzu - vnitřní dveře SAPELI - garážová vrata HŐRMANN.