S & R servis s.r.o.
Bazény, okna - Tomášek s.r.o.

Zchlaďte se v parných letních dnech ve vlastním bazénu! Ať už si vyberete nadzemní bazén, zapuštěný nebo nafukovací, důležité jsou také doplňky jako bazénový vysavač, protiproud, bazénové fólie, bazénové schůdky, síťky, kartáče a bazénové filtrace.

Bazény Kostelec - odborníci na bazény!
Bazény Kostelec - Akční bazénové sety Bazénové sety připravené ke koupání včetně zastřešení za akční cenu pro Vás připravila společnost Bazény Kostelec. Kvalitní technologie, izolace celého bazénu, celoplastové schodiště bez nutnosti betonáže, tradice od roku 1994 a stabilita firmy - to je 5 důvodů, proč si zvolit pro realizaci bazénu ...
Bazény Kostelec - odborníci na bazény!
Víceůčelové zahradní a ochranné sítě

Prodej, maloobchod: -bazénová chemie -bazény -sauny -vířivé vany.

Výroba a montáž - finské sauny - infrakabiny - venkovní sauny.

Dodávka, prodej, montáž - bazény - bazénové vany - filtrace, osvětlení, ohřev vody bazénů.

E-shop: - infrasauny - mobilní vířivky - mobilní klimatizace - skákací atrakce - trampolíny

Nabízíme služby v oblasti rekonstrukcí aquaparků, plaveckých bazénů, hotelových, školních či privátních bazénů, whirlpoolů, wellnesových zařízení.

Distribuce, prodej vířivých bazénů a vířivek Softub.

Designové studio - originální návrhy interiérů i exteriérů - stavební projekce, projektování - poradenství, prodej bazénů.

Vyrábíme a prodáváme privátní a veřejné bazény - keramické, fóliové, akrylátové (montáž i servis); venkovní zastřešení bazénů.

E-shop - zahradní technika - bazény - grily - sauny - ruční sekačky - zahradní domky - zahradní nábytek - nářadí - kamna, topidla - autodíly, autodoplňky.

Výstavba, dodávka, montáž, servis: -bazény

Naše společnost zahájila činnost v roce 1991 maloobchodním prodejem drogistického a papírnického zboží. Sortiment se postupně rozrůstal a ke konci roku 2000 jsme již evidovali více jak 5 700 položek výrobků, které nabízíme na cca 70 m2 prodejní plochy. Nabízíme osvědčenou bazénovou chemii CLEAR WATER CL, která zaručuje křišťálově čistou ...

Realizace - komplexní vybavení interiéru včetně služeb architekta - grafické návrhy - koupelnový nábytek - bazény - obklady - dlažby - vybavení koupelen.

Výstavba rodinných domů, rekonstrukce a přestavba zahradních domů a přístřešků, pergol, dřevostaveb a bazénů.

Návrh přírodních bazénů, jezírka na koupání. Firma Ekopool je jediný autorizovaný partner rakouské firmy Biotop v České republice. Náš tým je plně připraven zrealizovat Vaše představy budoucího bazénu ruku v ruce s udržitelným rozvojem a přírodou.

Dodávka a prodej: - bazénová chemie - osvětlení - vodní atrakce - protiproudy - hydromasážní bazénky - vířivky.

Výroba a prodej bazénů vnitřních i venkovních.

Výstavba rodinných domů, rekonstrukce bytových i nebytových prostor, půdních vestaveb, stavby bázenů

Stavba, montáž, rekonstrukce, servis - bazény - zastřešení - příslušenství a bazénové chemie

Dodávka, prodej, montáž: -bazény -whirpooly -fontány -jezírka -parní kabiny -sauny -bazénová chemie -zastřešení

Dodávka, montáž, oprava, servis, údržba: - bazény - příslušenství

Velkoobchod: -fotomateriál -bazénové příslušenství

Velkoobchod, maloobchod, specializovaný maloobchod, e-shop, eshop, i-shop, ishop, prodej stavební chemie, bazénová a jezírkové chemie, domácí chemie a čističů, pěny, tmely, silikony, lepidla, přísady, AdBlue, DRYZONE specializovaný materiál pro hydroizolace a silniční program oprav Autodoprava osobní i nákladní Skladovací služby, kompletní ...