Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Pokládka - dlažba zámková, žulová - betonové obrubníky - zatravňovací dlaždice Realizace - zahrady - kobercové trávníky.

Hodinový manžel pro Brno a okolí. Práce na zahradě, okolí domu i práce v bytě.

Rizikové kácení stromů - arboristické práce - ošetření stromů Výškové práce pomocí horolezecké a speleologické techniky

Elektroservis bytové a průmyslové elektroinstalace, revize, hostinská činnost, správa nemovitostí - vyklízecí práce, sekání trávy

Zakládáme okrasné zahrady, střešní zahrady a golfové areály. Realizace sadovnických úprav v areálech průmyslových podniků a budováním soukromých okrasných zahrad.Střešní zahrady, golfová hřiště, zahrady.

Zahradnictví, prodej květin, kamene, zahradnických potřeb ad.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Provádím - natěračské a zámečnické práce, rizikové kácení a ořezy stromů.

Opravy v domácnosti a kanceláři- montáž nábytku, zapojení svítidel, zapojení a nastavení domácí elektroniky, oprava a čištění PC. Pokládka zámkové dlažby, stavební práce či úpravy zahrad. I zakázku většího rozsahu.

Služby: - zakládání a údržba soukromých okrasných a ovocných zahrad, veřejné zeleně i firemních areálů, - návrhy zahrad, projektová dokumentace, - realizace krajinotvorných prvků, - zakládání trávníků výsevem i pokládkou trávníkových koberců a květnatých luk, - instalace závlahových systémů, - sekání a údržba trávníků i zanedbaných ...

Zahradnické produkty, služby, údržba, realizace : -automatické zavlažovací systémy -bazény -jezírka i ke koupání (koupací jezírka, samočistící, biotopy) -ozeleňování fasád budov -projekce, poradenství -vysávání nečistot a kalů z jezírek -stavby z kamene -výsadby-záhony-rostliny -zahradní osvětlení.

Zakládání a údržba veřejných i soukromých zahrad. Návrhy, realizace, dodávky okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu, poradenství: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů), odborný řez dřevin -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní ...

Střešní zahrady Golfová hřiště Zahrady

Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Návrhy a realizace zahrady na klíč: -zahradnické práce -údržba zahrad /veřejná zeleň/ -výsadba rostlin -zakládání trávníků -ošetření a kácení stromů, keřů -sečení, hnojení, postřiky Zavlažovací systémy /závlahy/ Květinová výzdoba, vazba

Tvorba zelených střech, střešních zahrad a zelených fasád.

Specializujeme se na úpravy okolí domů, návrhy a tvorbu obytných zahrad a dětských hřišť.

Zakládání a údržba zeleně. Zahrady poradenství a konzultace, návrhy, projekty, realizace a údržby zahrad, zakládání a údržba trávníků, zavlažovací systémy. Údržba zeleně.

Úržba a úprava zeleně, kompletní servis pro městské části, podniky, firmy, areály, každé roční období včetně rizikového kácení, přípravy pozemků ke stavbě, výstavba nových parků. Rekultivace zahrad. Úklid po kulturních akcích.

Stavební činnost. Vegetační úpravy. Nákup a prodej nemovitostí.

Úklidové služby: -periodické úklidy-pravidelné denní úklidy -administrativní prostory, chodby, schody, sociální zařízení, šatny, sklady, archivy, výrobní prostory -neperiodické úklidové práce -generální a předkolaudační úklidy, úklidy po řemeslnících (kompletně vč. oken) -vyklízecí práce (půdy, sklepy apod.) -stěhovací ...

Zahradní design. Projektování, realizace. Prodej a montáž dřevěných zahradních altánů. Zajištění a zprostředkování - automatické závlahové systémy, dřevěné stavby na míru a kamenické práce.

Práce v zahradách, zahradnická činnost -sečení trávy -odstranění nadměrně vzrostlých travin a porostů -likvidace náletových dřevin a keřů -kácení stromů -rytí a orba ( systém Vari) -terénní úpravy -zakládání trávníků a zahrad a další.

Dodávky a montáže automatických závlahových systémů včetně realizace zahrad.

Úklidové práce. Domácí práce všeho druhu, malování pokojů, stříhání stromků, práce s pilou.

KL Zahrady - služby pro Vaši zahradu: Návrh a realizace zahrad a veřejné zeleně, zavlažovacích systémů. Údržba zahrady, péče o trávník, zavláhové systémy, jezírka po celý rok. Prodej drobné mechanizace a nářadí pro práce na zahradě, dodávka automatických sekaček a systémů pro úsporu vody při závlaze.