Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Specializace na výškové práce. Rizikové kácení stromů. Omlazování a celková údržba stromů.

Úklidové služby pro Břeclav, Hodonín a Znojmo: - pravidelné - jednorázové Služby: - ostraha - správa budov - čištění a údržba kanalizací - údržba zeleně. Jsme součástí franchisové sítě společnosti ATALIAN.

Služby, servis: Zahrady, zahradnictví: -návrhy -realizace -udržba.

Práce: - zednické - podlahářské - údržbu zeleně Půjčovna nářadí.

Kácení stromů: - rizikové - klasické. Údržba zeleně a travních ploch.

Projekce, realizace, údržba: - okrasné zahrady, předzahrádky, parky, střešní zahrady včetně jezírek a vodních prvků.

Autovrakoviště, prodej použitých náhradních dílů. Ekologická likvidace vozidel: vyřízení - odvoz zdarma. Výkup železného šrotu, litiny, barevných kovů, hliníku a autobaterií. Výkup odhlášených autovraků - odvoz zdarma. Přistavení kontejneru na odvoz suti a železného šrotu. Odtahová služba na zavolání, tel.:603103874. Likvidace ...

Návrh, realizace, služby -okrasné zahrady -závlahové systémy -jezírka -kamenné prvky -realizace -údržba -péče o firemní či veřejnou zeleň -prořezávky, kácení atd.

Děláme výsadbu lesů a biokoridorů. Stavba plotů, údržba zeleně. Prodej - okrasné dřeviny a palivové dříví.

Práce: -natěračské -malířské -obkladačské -zednické -bytová jádra.

Prodej, maloobchod: -zahradnické potřeby - řezané květiny - sazenice květin, květinové mísy .... - aranžmá květin, suché květiny, živé květiny, bylinky. Realizace zahrad. Zahradnické poradenství. Klobouky u Brna Malobchod Květinaka Bří. mrštíků 16 - prodej řezaných květin - vazba svatebních i smutečních kytic. Masérské služby.

Zahradnické služby, závlahové centrum, zavlažovací komponenty, zahradnictví, zahrada. Prodej, dodávka, montáž, servis. Zahrady na klíč. Projektování a zakládání okrasných celků a zahrad, péče o zeleň a travnaté plochy. Závl. systém Hunter. Automatické zavlažovací systémy, návrhy, instalace, čerpadla, filtry, komponenty. Zavlažování zahrad, ...

Pokládka podlahovin, údržba zeleně, kácení stromů či zahradních prací. Zahradní práce, činnost. Zahradnictví.

Zahradnické služby: - zahradní architektura - projekce zahrad a parků - kompletní realizace zahrad a parků - zahradní a parkové úpravy

Zahradní, zahradnické služby, činnost. Nabízíme komplexní řešení zahrady: -plánování, výsadba i údržba: -zahradní jezírka, skalky, skalka, kladení, pokládka trávníků, trávníky, vysazování vřesoviště, živé ploty, živých plotů-i vzrostlé. Vazba věnců, věnce, kytic, kytice. Zahradní a parkové úpravy, s výjimkou architektonických ...

Zahradní realizace. Návrhy, realizace a údržba zahrad a veřejné zeleně: -sadové úpravy -zahrady na klíč -studie od zahradního architekta -osazovací plán zahrady -rozpočet celkové zakázky -realizace dle možností zákazníka, i po etapách -terénní úpravy zavlažování Pravidelná odborná údržba za příznivé ceny. Internetová poradna.

Zahradnictví. Prodej: -balkónové květiny, letničky -přísady zeleniny -košťáloviny, celer, papriky, rajčata, salát apod. -zahradnické substráty, hnojivo. Návrhy, realizace zahrad.

Údržba soukromých a firemních zahrad a zelených ploch. Projekce a realizace zahrad. Projekce a realizace automatických závlah. Výsadby a údržby hrobů.

Zakládání a údržba parků. Dodávky: -okrasné zahrady na klíč. Zakládání a ošetřování: -travnaté sportovní plochy Pokládání: -travnaté koberce. Sanace: -staré, vzácné stromy. Řez a kácení stromů v extrémních podmínkách. Květinová výzdoba interiérů. Dodávka, montáž, servis, projekce a poradenství: -zavlažovací systémy RAIN ...

Služby: Zahrada, stavby: -návrhy -realizace -údržba -péče o zeleň -kácení stromů -zemní práce -palivové dříví.

Návrhy okrasné zeleně. Zakládání a údržba soukromých zahrad a veřejné zeleně.

Provádíme úklidové, zemní a výkopové práce, veškeré demolice, zámkové dlažby, obrubníky, úpravy břehů kanalizace, sekaní a řezání keřů, keře a stavební práce, stavitelství, zednické práce.