Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Firma Ivany Plesníkové - Moana zahrady sídlí ve Frýdku-Místku a zaměřuje se na zahradnické a floristické práce. Navrhuje a realizuje okrasné, užitkové a bylinkové zahrady. Specializuje se na bio zahrady. Provádí přeměny a rekonstrukce zahrad, údržbu zeleně a trávníků. Poskytují konzultace, poradenství, vzdělávací programy a kurzy. Naše služby: ...

Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. je členem Svazu zakládání a údržby zeleně, které působí v oboru zahradní a krajinářské tvorby. Realizuje a projektuje zahrady, parky a dětské hřiště. Zaměřuje se zejména na okrasné a ovocné dřeviny, koupací jezírka, biobazény a zelené střechy. Postará se o vaší zahradu se a zajišťuje: - výsadbu okrasné ...

Projekce, realizace: - zahrady, zahrad.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - mrazuvzdorné rostliny - nemrazuvzdorné tropické rostliny. Zahradnické práce: - výsadba rostlin - stříhání keřů, oplocení zahrad, živých plotů - likvidace plevele - hnojení trávníků, rostlin. - stavba pergol, altánů, střech a krovů na klíč - krby, bary, kuchyňské linky

Projekty a návrhy: - městské parky - zeleň obytných souborů - zahrady mateřských škol - náměstí - pěší zóny - sportovní areály - rodinné zahrady.

Zahradnické služby: - údržba travnatých ploch, zeleně.

Technické služby: - správa bytů a kotelen - údržba veřejného osvětlení a údržba zeleně - sběrný dvůr a odpadové hospodářství.

Firma Ploty a zahrady z Dobratic nabízí stavbu plotů a bran, návrh, realizaci a údržbu zahrad. Součástí nabídky je také úprava terénu a návrh a realizace malých zahradních staveb.

Pěstování a prodej: - balkónové květiny, rostliny. Sadba: - květiny - zelenina - macešky - chryzantémy hrnkové a řezané. Smuteční a dušičková vazba. Květinářství. Realizace a údržba zeleně. Prodej: - dřeviny.

Návrhy a realizace zahrad. Údržba zahrad, údržbu rostlin v interiérech a aranžerské práce Ošetřování trávníků během vegetace. Ošetřování okrasných zahrad. Údržba pokojových květin v interiérech. Květinové výzdoby pro reprezentační místnosti, sály. Výzdoby prostor k různým příležitostem (svatební hostiny, oslavy, semináře).

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...

Servis betonáren: - čistění, úpravy a rekonstrukce zásobníků sypkých materiálů - výměna obložení lopatek a ramen míchacích jader - lepení pasových dopravníků, výměna válečků a pohonů - vulkanizace výsypek za tepla i za studena - výměna a servis pneumatických prvků. Servis strojů a zařízení. Výškové práce: - servis a údržba ...

Komunální služby. Správa, údržba, oprava: - vodovodní a kanalizační sítě, vodovod, kanalizace - místní komunikace - veřejná zeleň - bytový fond a majetek obce - sběrný dvůr.

Okrasné zahrady. Japonské zahrady. Zahradní jezírka. Opěrné zídky, odvodňování pozemků. Terénní úpravy, zahradní stavby. Pergoly, přístřešky.

Návrhy, realizace, údržba: - zahrady. Servis: - zahradní technika.

Zahradní služby: - údržba zahrad - projekce zahrad - realizace zahrad - úprava plochy po revitalizaci panelových domů - vertikulace.

Návrhy a realizace zahrad. Zahrady na klíč. Údržba, rekonstrukce zahrad.

Úklidové služby. Úklidy: - pravidelné - jednorázové - firmy, domácnosti, komerční prostory, výrobní haly. Správa a údržba nemovitostí. Údržba zeleně. Nabízíme likvidace odpadů. Vyklízení půdních prostor či sklepů. Praní koberců. Sídlo firmy: - Sosnová 387, Třinec - Dolní Líštná.

Zahradnictví, sadové úpravy, zahradní architektura: - projektová dokumentace zahradních a krajinářských úprav - realizace a celoroční údržba zahradních a krajinářských úprav - rekonstrukce historických zahrad a parků - inventarizace dřevin, dendrologický průzkum. Maloobchodní prodej, květinářství: - okrasné a ovocné dřeviny ...

Komplexní služby v oblasti zahradní architektury. Projekce, realizace, údržba: - zahrady, parky, veřejná zeleň. Údržba veřejné zeleně, kácení, ořezy stromů, frézování pařezů. Umělecké poradenství, návrhy zahrad, parků, inventarizace zeleně. Zahradnické služby pro školy, obce, neziskové organizace (zahrady, parky, trávníky). Prodej: - ...

Zahradnictví, pěstování, prodej: - okrasné dřeviny - skalničky - lomikámen. Návrhy a realizace okrasných zahrad, zahradní architektura.

Květinové svatební výzdoby Návrhy a realizace - zahrady - okrasné školky

Překladatelská činnost Zakládání a údržba zahrad, parků a hřbitovů