Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Pěstování, dodávky: -denivky. Projekce, realizace a údržba zahrad a veřejné zeleně.

Služby: - arboristika - odstraňování pařezů - ošetření stromů a řezy - bezpečnostní vazby - rizikové kácení

KOMPLETNÍ VYBUDOVÁNÍ OKRASNÝCH ZAHRAD: -instalace zavlažovacích systémů -zahradní architekt -výsadby okrasných dřevin, rostlin -zavlažování trávníků -zahradní jezírka -zahradní biotopy -zahradní osvětlení -studny -odvodnění zahrad. Instalace zavlažovacích systémů.

Zahradnictví, práce: - zahradnické - kompletní péče o stromy - pořez mobilním katrem, motorovou pilou - sekání trávy - rizikové kácení.

Stavíme zahradní jezírka - koupací i okrasná, potoky a vodopády. Naším cílem je tvořit místa, kde se budete cítit spokojeni. Pokud se rozhodnete pro firmu Jezírka Zdevis, spojíme práci přírody a člověka, a tak vznikne krásné vodní dílo pro Vaši relaxaci. Ekologické zahradní jezírko svým majitelům zajistí zdravé koupání v měkké, chemicky neupravené ...

Maloobchod - skalničky - prodej rostlin

Přeprava - expresní zásilkykurýrní služby Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava Stěhování Úklid sněhu Údržba zeleně

Ekologická činnost Údržba zeleně - vysekávání špatně přístupných ploch Poskytuje - služby v lesnictví

Zelinářství Zahradnictví Rostlinná výroba - sadařství

Sadové úpravy - zakládání parků a trávníků - výsadby sídlišť - úpravy zahrad - údržby veřejné zeleně

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2016. Výškové práce. Komplexní servis péče o vzrostlé stromy: -provádění řezů v korunách -posouzení a úpravy statiky stromů -ošetření řezů, poranění a dutin -fixace destruktivních hnilobných procesů -fixace korunových částí -bezpečné kácení zejména rizikových stromů.