Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Návrhy, projekce, realizace - okrasné zahrady - školní zahrady - veřejná zeleň a parky - osazování teras a úpravy zeleně u firemních objektů.

Služby - návrhy a realizace zahrad - stavba okrasných a koupacíxch jezírek - údržba trávníků. Prodej - keře, stromy, jehličnany, dřeviny.

Zahradnictví, kamenictví - zahradnické práce, údržba zahrad - návrhy a realizace zahrad - kamenické práce, výroba kamenných doplňků - návrhy a renovace pomníků.

Návrh, realizace, výstavba: - zahradní jezírka.

Zahradnické služby - projekce, realizace, údržba zahrad - výsadba rostlin - zakládání a údržba trávníků.

Činnost: - veškeré stavební práce - zimní údržbu komunikací, úklid sněhu - sekání trávy. Služby: - zprostředkování dovozu zboží z Číny, USA. Ubytovna 7 HOSTEL: - Praha 5, K Třebonicům 867 - tel.: 602 161 016

Činnost: - bezpečnostní a úklidová agentura - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně - reklamní služby

Úklidová firma: - úklid kanceláří, obchodních center, sportovišť, skladovacích prostor - úklid rodinných, panelových domů - údržba zeleně - úklid veřejných prostor.

Projekce, realizace, údržba: - zahrad - parků

Služby - realizace zahrad - zahradní architektura.

Služby: - výzdoba interiérů, kanceláří rostlinami - péče o rostliny v kanceláři - návrh, realizace zahrad - sekání trávy.

Návrh, realizace: - zahrady - parky

Služby: - řez ovocných a okrasných stromů, keřů - kácení stromů - hodnocení dřevin - bezpečnostní vazby

Zahradnické centrum nabízí. Široký sortiment zahradních rostlin: - listnaté a jehličnaté stromy včetně vzrostlých solitér - listnaté a jehličnaté keře různých velikostí - dřeviny pro živé ploty - popínavé rostliny - bambusy, kapradiny, traviny - trvalky, alpinky, bylinky a vodní rostliny - balkónové rostliny - ovocné ...

Komplexní údržba a péče o zeleň ve volném prostoru i v zastavěném území obcí a měst: - odborné ošetření zelených porostů - sekání travních ploch včetně svahů a pro techniku těžce přístupných míst - prostřih a celková péče o stromy - bezpečné a šetrné kácení - výsadba nových stromů, keřů a okrasných rostlin - péče o živé ploty - ...

Zahradnické práce: - údržba zahrad, veřejné zeleně - tvroba zahrad - ořez stromů.

Činnost: - úklidové služby - úklid kanceláří - ruční, strojní údržba komunikací - likvidace černých skládek - odstraňování graffiti - zahradnické práce.

Zahradní architekt Pokládka - travní koberce Návrhy a realizace - zahrady - závlahové systémyzákládání zeleně, trávníků - údržba zahradvýsadba - rostliny - živé ploty - vzrostlé stromy

Úklidové služby: - úklid domů, kanceláří - mytí oken - čištění koberců, sedacích souprav - údržba zeleně.

Práce: - úklidové - úklid bytových domů, kanceláří - údržba zeleně.

Služby: - projektování, realizace zahrad - veřejná zeleň (zakládání, údržba) - zakládání, údržba dětských hřišť - kácení dřevin, arboristické práce - montáž závlahových systémů.

Činnost: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - zahradnické služby - bezpečnostní služby - údržba komunikací - realitní činnost - agenturní činnost - BOZP a PO

Činnost: - kácení, prořezávání stromů - rizikové kácení stromů - arboristika - údržba zahrad, sekání trávy.