Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Provadí - zahradnické úpravy - zahradní architektura - péče o zeleňnávrhy a relizace - zahrady - jezírka Zahradnictví - okrasné dřeviny - ovocné stromky

Bagrování zemní, výkopové práce Provádíme bagrování výkopy základů na dům, plot, výkop bazénů, jímek, svodů, drenáže, strouhy kanalizační přípojky a dalších inženýrských sítí. Provedeme jakékoliv práce 1, 8t minibagrem, který nepošlape trávu, nezničí dlažbu, všude se vyjde, ale zvládne výkonem co velké bagry.. dále zajišťujeme přistavení ...

Společnost ENVIRO - EKOANALYTIKA s.r.o. se sídlem ve Velkém Meziříčí již od roku 1993 poskytuje komplexní služby v oblasti ochrany a tvorby životního prostředí při trvalém zvyšování péče o životní prostředí. Zaměřujeme se především na vodohospodářské práce, laboratorní služby, geologické, sanační a dekontaminační práce, rekultivace skládek a ...

Zahradní centrum v Jihlavě. Prodáváme dřeviny, ovocné stromy, trvalé a balkónové rostliny. Projektování a realizace zahrad.

Jmenuji se Radek Janík a specializuji se na řemeslnou činnost. Sídlím v okrese Třebíč a mým hlavním cílem je uspokojit potřeby a přání zákazníkům, kterým mohu pomoci s obklady a omítkami,  drobnými opravami, montáží a demontáží nábytku a údržbou domu a zahrady. Dále se zaměřuji na výmalbu stěn a tapetářské práce a nabízím Vám také veškeré zednické ...

Měření dílů a součástek Kontrola správné funkčnosti dílů a součástek dle předpisu Opravy jednotlivých dílů a součástek Dokončovací práce na výrobcích Vícepráce ( Drobné úpravy dílů, opravy, čištění dílů a veškerá manuální práce) 200% KONTROLA KVALITY Služby v oblasti FACILITY Servisu Venkovní úklid a údržba prostor a pozemků (chodníky, ...

Jan Musil se specializuje na zemní a výkopové práce, svahování, terénní úpravy a provozuje půjčovnu nářadí.

Josef Husák se specializuje na stavební práce, terénní úpravy, pokládku zámkové dlažby a vyrábí a montuje lesní závory.

Oprava, rekonstrukce, udržba: -silnice, komunikace -mosty, propusti -motorová vozidla -odstranění stavby, demolice -letní, zimní údržba -odstranění sněhu -zemní práce -práce autojeřábem -čistění kommunikace -úklidové -úklid zeleně -osazování dopravní značky a zrcadla -půjčování dopravních značek.

Návrh, realizace: -zahrady -interiéry hrnkovými rostlinami -kompozice ze sušených rostlin.

Činnost: -výchovný řez, -údržba korun vzrostlých stromů, -instalace bezpečnostních vazeb -zastřešení dutin -rizikové kácení -ochrana dřevin při stavebních činostech -realizace nových výsadeb -speciální práce ve výškách.

Ing. Andrea Šujanová se zaměřuje na zahradní krajinářskou architekturu, mezi poskytované služby se řadí zajištění projekční činnosti, realizace výsadeb, konzultace a poradenství.

Služby: - údržba ochranných pásem - podél elektrovodů, vodních toků, železničních tratí, silnic. - kácení náletových porostů, křovisek - likvidace dřevního odpadu štěpkovačem - údržba zeleně - nátěry železných konstrukcí - měření, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Údržba, úprava, realizace: -zeleň, okrasné zahrady -terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch -sanační a podobné práce.

Služby: -sadovnické úpravy -krajinářské úpravy -údržba zeleně -automatické závlahové systémy hřišť, zahrad a parků -pěstování-sportovní trávníky -zakládání-zahrady a nová zeleň -projekce-fotbalová hřiště, zahrady a zeleň -výstavba-fotbalová hřiště -přesné rovnání, systém LASER GRADER sportovní plochy -zpracování půdy speciálním ...

Poskytujeme služby související s péčí o stromy: - zdravotní řez - bezpečnostní řez - redukční řez - likvidace dřevní hmoty - kácení tradiční metodou Výškové práce: - opravy a nátěry střešních krytin, plechových střech - čištění okapů - montáže a demontáže zařízení ve výškách

Technické služby - středisko dopravy, přeprava velkoobjemovými kontejnery - středisko odpadů, sběrný dvůr - stavební práce, výstavba rodinných domů - údržba zeleně, parkové úpravy - provoz chráněné dílny.

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Práce: -stavitelstsví -izolace střech (komplet) -zateplení obvodového a vnitřního pláště (panelové i rodinné domy) -kamenické práce -kompletní montáž hal (subdodávkou) -balkonové sestavy (prefabrikované i ocelové závěsné systémy) -dodávka okrasných zahrad a jezírek.

Firma Moniny se zabývá návrhem a realizací zahrad, dekorováním interiérů a exteriérů domácností a firem, výrobou zahradního nábytku a mnoho dalšího.

Tomáš Havelka funguje jako hodinový manžel, nabízí drobné instalatérské a stavební práce, sekání trávy, údržbu, vyklízení sklepů a mnoho dalšího.

Služby: -ekologická likvidace dřevin -lesní práce -zpracování dřevní hmoty -výstavba polních, lesních cest -úpravy parků.

Zahradnictví - prodej a pěstování květin a rostlin. Návrhy a realizace zahrad.

Zahradnické služby. Zahradnické a doplňkové práce pro dům a zahradu: - sekání rotační sekačkou - vertikulace trávníku - práce s křovinořezem - úprava živých plotů - výsadba a řez ovocných stromů.

Garden Centrum. Zahradní architektura: -projektování a zakládání zahrady, terasy, balkony, atria -realizace - malé vodní plochy -údržba - veřejné a firemních plochy. Prodej: -okrasné dřeviny, trvalky, kůra, říční oblázky. Výzdoba: -interiéry.