Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Údržba zahrad. Služby: -zpracování osazovacího plánu -terénní úpravy a zemní práce -zakládání zahrad a výsadba veškeré zeleně -válení, vyhrabávání, provzdušňující stroje, sekání, hnojení, závlahy, odpevování, sběr listí, anglické trávníkové pruhy -rekonstrukce zahrady a veškeré zeleně -sadové úpravy pro komerční a městské ...

Společnost Služby města Náměště nad Oslavou, s.r.o. zajišťuje údržbu veřejné zeleně, místních komunikací, veřejného osvětlení, sportovišť dopravního značení. Dále poskytujeme ekonomické, technické a další doplňující služby pro vlastníky domů a společenství vlastníků jednotek. Interiérové služby: - služby v oblasti ekonomické - vedení ...

Zahrady: - design, realizace, údržba - soukromé zahrady, veřejný prostor - automatické závlahy, trávníkové koberce

Práce, služby: -zámečnictví -výškové práce za pomoci horolezecké a speleologické techniky -montáže konstrukcí -čistící a umývací práce -instalace reklamních poutačů -obnova, rekonstrukce fasády a natěračské práce -prořezávání stromů. Dílna: -Areál Palečkova mlýna v Třebíči -ul. Brněnská.

Oprava, rekonstrukce, udržba: -silnice, komunikace -mosty, propusti -motorová vozidla -odstranění stavby, demolice -letní, zimní údržba -odstranění sněhu -zemní práce -práce autojeřábem -čistění kommunikace -úklidové -úklid zeleně -osazování dopravní značky a zrcadla -půjčování dopravních značek.

Stavba - zahradní a koupací jezírka, přírodní biotopy Prodej - vodní a bahenní rostliny