Zahradnictví - okrasná a ovocná školka

Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

přerušeno od 01.03.2013 do 01.03.2018 Maloobchod, prodej: -květiny Brno -doručovaní květin Brno a okolí -svatební floristika -design interieru. -firemní květinový servis -smuteční kytice a věnce -dekorace, aranžma, dárky.

Vazba a aranžování - květiny

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 28.02.2013 do 28.02.2023 Květinářství. Prodej: -svatební kytice -dárkové kytice -hrnkové květiny -suchá vazba -pohřební vazba. Po dohodě rozvoz po Brně.

Prodej: -květiny, květinářství -vazby, řezané -květináče -věnce -dárkové, upomínkové zboží -keramika -svíčky.

E-shop, internetový prodej hrnkových a venkovních trvalek, skalniček, pokojových rostlin. Dále nabízíme různé druhy dřevin, vřesovišťních rostlin, květin na balkon, letniček či rostlin s plody ke konzumaci.

Jaroslava Fadrná provozuje květinářství.

Činnost: - květinářství Pobočka: Ul.Dr.Milady Horákové(u autobusového nádraží a Pošty 2)

Květiny na všechny příležitosti včetně svatební i smuteční vazby, výroba: -věnců, kytic, dekoraci. Doručeni květin na adresu zákazníka po tel.domluvě nonstop.

Datum zániku:02.01.2012 Prodej: -květiny -drobné zboží.

Datum zániku:30.06.2008 Floristické studio a prodej květin : -květiny (řezané a hrnkové) -svatební kytice a aranžmá -pohřební kytice, smuteční vazba -dárkové a gratulační kytice -prostorové a květinové dekorace interiérů (prostorová floristika) -neživé květiny -e-shop.

Zemědělská výroba, činnost. Výroba a prodej: -sazenice vinné révy.

Výstavba koupacích a okrasných jezírek. Koupací, zahradní, okrasná jezírka. Technické prvky: -vodopády -kaskáda -potůčky, říčky -pramenný kámen -fontánky, chrliče -Elektrické osvětlení. Vodní rostliny: -Vodní flóra se dělí do několika skupin: -lekníny -hluboko vodní rostliny -pobřežní rostliny -ponorné rostliny -mokřadní ...

Služby, prodej: -květiny, sazenice -semena -vazby, věnce.

Dodávka - dárkové předměty - květiny.

Prodej, maloobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály