Zahradnictví - okrasná a ovocná školka

Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Chcete potěšit svou přítelkyni, maminku nebo babičku. Potom neváhejte navštívit Květinářství Kottová, které nabízí rozmanité druhy řezaných i hrnkových květin. Uvážeme Vám kytici pro radost, sváteční, k narozeninám, ale i tu svatební. Naleznete nás na adrese Martínkovská 371 ve městě Vyšší Brod. Udělejte radost květinou.
Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Květinářství: - květiny vázané, svatební, smuteční - květinové dekorace.

Velkoobchod: - sušené tuzemské i exotické rostliny - proutěné doplňky na aranžování sušených květin - proutěné obaly, košíky. Zasilková služba.

Prodej: - svatební kytice - výzdobu a květinová dekorace interiérů - dárkové kytice - smuteční vazby.

Zahrada Rosea Květinářství, zahradnictví. Prodej: - květiny - zahradní doplňky. Zahradní realizace.

Květinářství: - jednorázový i pravidelný odběr květin dle potřeb, přání, představ a příležitosti

Velkoobchod, prodej: - květiny - řezané, pokojové, venkovní. Služby: - rozvoz řezaných květin, kytic v regionu Olomoucký kraj - připomínková služba - zařízení dárků, večeře, oslavy, květin.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - substráty a zeminy - mulče - hnojiva - růstové aktivátory - netkané textílie a stínící sítě - travní směsi - balneoPeat - přírodní kosmetika - profesionální substráty - profesionální hnojiva

Květinářství Prodej: -květiny -dárkové zboží -keramika.

Zahradnictví. - pěstování a prodej okrasných rostlin, ovocných stromků, zahradnických potřeb.

Prodej, sortiment zahradnictví - hnojiva, postřiky - semena a travní směsi - nářadí - pokojové, balkónové a venkovní okrasné a ovocné rostliny. Půjčovna a prodejna mořských kajaků a vybavení k nim.

Společnost AGRITEC, výzkum, šlechtění a služby, s.r.o. se zabývá agrobiologickým výzkum, šlechtěním rostlin a poradenstvím v oblasti pěstování zemědělských plodin. Zaměřujeme se na geneticko - šlechtitelský výzkum, testování, provádíme analýzy a věnujeme se také šlechtění technických plodin a luskovin. Dále nabízíme k prodeji prostředky na ...

E-shop: - bonsaje - pre-bonsaje - substráty - hnojiva - misky, nářadí

Prodej: - osiva polních plodin - přípravky na ochranu rostlin - substráty a hnojiva - skleníkové výpěstky a sadba. Šlechtění: - luskoviny - přadné rostliny - olejniny - kořeninové rostliny.

Květinářství. Prodej - květiny - floristika - dekorace - doručení květin.

Nabízíme tyto služby: rozvoz kytic po Olomouci a okolí, výzdoba svatebních a slavnostních interiérů a exteriérů, vázání svatebních kytic, kytičky pro svatební hosty, kytice na svatební auta, partery na rautové a slavnostní stoly, vázání smutečních kytic a věnců, prodej řezaných a hrnkových květin.

Dovoz - sazenice květin pro skleníkové a venkovní pěstování.

Firma Rekulta provádí realizace zahrad včetně kompletních zahradnických prácí a zahradní úprav. Také se zaměřujeme na stavební práce jako jsou výstavby a opravy chodníků, oplocení a komunikací. Pro spokojenost našich zákazníků také provozujeme půjčovnu stavební mechanizace včetně obsluhy. Veškeré naše služby poskytujeme v Olomouci a Uničově. ...

BARKONA SNAILS s.r.o - houbová farma. Výroba a prodej houbových sadeb pro profesionální i amatérské pěstitele (Hlíva ústřičná - Pleurotus ostreatus, Hlíva královská - Pleurotus eryngii, Houževnatec jedlý - Shiitake, Trsnatec - Grifola frondosa, Korálovec ježatý - Hericium erinaceus, Lesklokorka lesklá - Ganoderma lucidum).

Firma RENETA je rodinný podnik, který se zabývá projekcí, výsadbou a údržbou zahrad. Naše práce je nám zároveň koníčkem a proto Vám vždy rádi poradíme s jakýmkoliv dotazem v oblasti zahradnictví či pěstování. Prodej: - ovocné stromky a keře - okrasné stromky a keře - dřeviny, rostliny - květiny (letničky, trvalky, skalničky, řezané květiny, ...

Údržba zeleně a parků, realizace zahrad. Prodej sazenic a lesních stromů. Lesnické práce.

Zahradnictví, okrasná školka. Prodej: - listnaté dřeviny - ovocné stromky - jehličnaté stromy a keře - skalničky - traviny a bambusy.

Prodej řezaných, hrnkových, sušených a umělých květin a Hand made výrobků, např. bižuterii, patchworkové zboží, malování portrétů na zakázku a energetické obrázky. Rozvoz květin. Dále se zabýváme ezoterikou - intuitivní tarot, terapie EFT, intuitivní masáž, Reiki, automatická kresba atd.

Prodáváme víno, dárkové zboží, květiny a zahradnické potřeby.