Zahradnictví - okrasná a ovocná školka

Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Chcete potěšit svou přítelkyni, maminku nebo babičku. Potom neváhejte navštívit Květinářství Kottová, které nabízí rozmanité druhy řezaných i hrnkových květin. Uvážeme Vám kytici pro radost, sváteční, k narozeninám, ale i tu svatební. Naleznete nás na adrese Martínkovská 371 ve městě Vyšší Brod. Udělejte radost květinou.
Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Květinářství: - vázání dárkových, slavnostních a svatebních kytic

Zahradnické práce: - údržba zeleně, trávníku - prodej okrasných dřevin.

Maloobchodní prodej květin včetně servisu. Zabýváme se také dekorací pro společenské příležitosti jako svatby, svátky a smuteční konání.

Zahradnictví Líbeznice. Okrasné jehličnany, listnaté keře, trvalky, balkónové květiny nabízí naše venkovní zahrada. Prodejní skleník nabízí pokojové květiny, sezónní a vždy čerstvé řezané květiny. Zahradnické potřeby, hnojiva, květináče a hnojiva potěší každého zahradníka.

Zahradnictví Adavo Velkoobchod: -balkonové květiny -sadba -ovocné dřeviny -okrasné dřeviny -tonizující rostliny -hrnkové květiny -zahradní zemina -hnojiva -vazba květin.

Zahradnictví a školky okrasných rostlin - maloobchod a velkoobchod - pěstujeme a prodáváme okrasné listnaté a jehničnaté dřeviny, trvalky, letničky a balkónové květiny. Provádíme projektování, výsadby a údržby zadrad i jiné okrasné zeleně.

Zahradní centrum: - okrasné a ovocné dřeviny - substráty, mulčovací kůra - osiva květin a zeleniny, hnojiva - řezané květiny, sušená vazba - návrhy a realizace zahrad - kompletní péče o trávníky: - setí - hnojení - provzdušňování a konzultace - kácení a likvidace stromů včetně frézování pařezů.

Květiny: - řezané - hrnkové - umělé - sadba.

Květinové studio Petronila Květinové studio: -vazba klasických i netradičních kytic -kompletní květinový svatební servis -doručování květin -aranžování suchých květin -hrnkové květiny -dárkové sklo, keramika, obrázky -balení dárků -bytové doplňky a dekorace

Květinové studio Petronila V obchodě: svatební floristika, floristika obecně, prodej dárkového zboží, hrnkových rostlin. Zahradnické služby: Projektování, realizace, údržba zahrad, arboristika.Návrhy, realizce a údržba autmatických závlahových systémů.

Zahradnictví: - návrhy zahrad, plotů - závlahové systémy - udržba zeleně - ozelenění teras - mulčovací kůra - floristická činnost - vázání kytic - dekorace.

Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví: -zemědělskou technikou -posklizňové úpravy rostlinných komodit -provozování závlahových systémů a melioračních zařízení -provádění zahradních a parkových úprav -pěstování květin, okrasných rostlin a dřevin -vazba věnců a kytic -pěstování a sběr hub -sběr rostlin a lesních ...

Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -vybavení pro zahradu.

Květinářství U Kašny Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - semena - sazenice - hnojivo.

Prodej, pěstování: - balkonové květiny - letničky, trvalky, zelenina - substráty, mulčovací kůra.

Velkoobchod: - řezané květiny - hrnkové květiny - sušené květiny - umělé květiny.