Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Zahrada, park: -projekční a konzultační činnost -zahrady a areálová zeleň -veřejná zeleň -dendrologické průzkumy zeleně -střešní zahrady -realizace parků a zahrad -údržba parků a zahrad -zavlažovací systémy -jezírka a vodní plochy -zahradní architektura.

Projekce, realizace a údržba zahrad včetně dodávky materiálu. Při realizaci zahrady - projekt zdarma Prodej okrasných rostlin: -jehličnany -listnaté dřeviny -trvalky Zahradní architektura.

Zahradní centrum Karlova Koruna (areál zámku Karlova Koruna) Zahradnictví. Služby: - montáž šestibokého altánu - instalace závlahových systémů - provzdušnění a regenerace trávníků - montáž zahradních domků, altánů a pergol - sekání trávy a údržba trávníku - instalatérské práce.

Nabídka projekční činnosti v zahradní a krajinářské architektuře, projektování biokoridorů a biocenter v rámci ÚSES. Dokumentář a posudkář EIA a konceptář SEA podle zám č. 100/2001 Sb., v platném znění. Soudní znalec v oboru zahradnickém a ekonomika a zemědělství /oceňování dřevin, statika stromů/. projekty drobné zahradní architektury ...

Zahradní architektura - zahrady na klíč: -projekty rodinných zahrad -projekty parkových ploch ve městech i na vesnicích -krajinná zeleň, zeleň okolo silnic -projekty dětských hřišť -inventarizace dřevin -stanovení ekologické hodnoty dřevin -realizace zahradnických úprav.

Zahrady a závlahy: - návrh řešení zahrady, doporučení, dodání a založení zahrady vhodnými rostlinami k osázení v závislosti na klimatických a půdních podmínkách a předpokládaném rešení zahrady. - návrah a realizace profesionálních závlah - zakládání zahradních okrasných a koupacích jezírek - pokladání travních koberců.

Kompletní realizace zahrad - zahradnické služby - terénní a výkopové práce - závlahové systémy - pokládka travních koberců - okrasná a koupací jezírka - sekání travních porostů - pořez a kácení stromů - údržba a úpravy zeleně - dřevostavby do zahrad - frézování pařezů - kamenné zídky. - odklízení sněhu