Pečujte o svou zahradu pomocí zahradních traktorů, travních sekaček, křovinořezů, rotavátorů, štěpkovačů, ručně nesených strojů, robotických sekaček a jiné profesionální zahradní techniky. Díky této technice bude údržba exteriéru jednodušší a rychlejší.

Zahradní technika – Robert Bílka: prodej a opravy zahradní techniky
Sháníte zahradní nebo lesní techniku? Její prodej ve Zlíně a Uherském Hradišti zajišťuje firma Zahradní technika – Robert Bílka. Vyberte si ze široké nabídky vertikulátorů, zahradních traktorů, sekaček, křovinořezů, pil a dalších produktů. S výběrem správné techniky vám rádi pomůžeme, poskytujeme také servis výrobků různých značek. Zastupujeme ...
Zahradní technika – Robert Bílka: prodej a opravy zahradní techniky
Internetový obchod, e-shop: -zahradní technika -zahradní domky -skleníky -žebříky -hračky -krmiva pro psy a kočky

Maloobchod, prodej: -lesnická a zahradní mechanizace -nářadí -dílenské potřeby

Maloobchod, e-shop: -zahradní technika -zahradní nábytek -elektrické nářadí -domácí potřeby

Prodej: - bazénového příslušenství - zahradní technika

Prodej, e-shop: - gastro spotřebiče - elektrospotřebiče - zahradní technika - nářadí - hračky

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. -ocelové konstrukce hal. -jeřábové dráhy. Výroba: -pásové brusky na kov. -zplynovací kotle na dřevo. -štípače dřeva.

Služby: -komplexní ochrana domu: -ochrana krovů a dřeva, podlah a konstrukcí proti červotoči, plísním a houbovým chorobám včetně dřevomorky, na nové i napadené dřevo-impregnace -ochranné prostředky na dřevo-starý nábytek -památkově chráněné stavby, střešní konstrukce -prevence a likvidace grafiti-proti sprejerům ...

Prodej, servis nástrojů a nářadí pro dřevozpracující a kovozpracující výrobu. Prodej brusiva, spojovacího materiálu, lepidel a přípravků pro čištění a údržbu nástrojů a strojů. Prodej a servis lesní a zahradní techniky.

Eshop a prodejna zahradní a stavební techniky Na skladě máme zboží Do dílny: - elektrocentrály, pneumatické, elektrické, ruční, svařovací, oděvy Do domu a na chov: - domácí potřeby, úklid, praní, žehlené, chovatelské potřeby, kamna, sporáky, pařáky Na stavbu: - míchačky, míchadla, vruty, vibrační desky, chemie Zahrada: - ...

Maloobchod, prodej, e-shop: -náhradní díly pro zahradní a komunální techniku -pilové řetezy -pilové lišty -struny -oleje, maziva

Prodej, půjčovna: -nářadí. -stavební stroje. -bourací kladiva. -průmyslové vysavače. -hutnící technika. -elektrocentrály, odvhčovače. -hliníkové pojízdné lešení. -kompresory. -zahradní technika: -sekačky, motorové pily.

Prodej: - elektrocentrály - zahradní technika - sněhové frézy - motorové čerpadla

Prodej: -zahradnické potřeby -ovocné a okrasné dřeviny -květiny, semena -drobná mechanizace. Služby: -zpracování amatérských fotozakázek.

Autorizovaný záruční a pozáruční servis a prodej: -JOUSERET partner -HUSQVARNA, HONDA, VARI -řetězové pily -rozbrušovací pily -vyžínače, křovinořezy -plotostřihy, foukače -automatické sekačky -travní sekačky -ridery, traktory -měření elektrického nářadí -vrtačky, brusky a jiné. Prodej: -zahradnické potřeby ...

Půjčovna - přívěsy - autoboxy Prodej a servis, revize - hasicí přístroje vodní, práškové, sněhové, hydrantové systémy prosklené, hydrantové systémy plné dveře Zpracování dokumentace požární ochrany - školení zaměstnanců a požárních hlídek E-shop - aku sady - zahradní technika - úhlové ...

Prodej: -potřeby pro kutily -domácí potřeby -zahradnické potřeby.by -vymalování, tapetování -poradenský a informační servis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - alkoholické a nealkoholické nápoje. Prodej, servis: - lesní i zahradní technika Husqvarna.

Maloobchod, prodej: -pily, motorové kosy, traktory, sekačky, křovinořezy OLEO MAC -kultivátory -bazény.

Prodej, servis, oprava: -zahradní technika. Prodej, instalace, montáž: -domovní čistírny odpadních vod. Zahradní technika-prodej, servis: -sekačky -kompostéry-objem 390 litrů -zahradní traktory a kultivátory včetně příslušenství (pluhy, radlice...) -řetězové pily, křovinořezy, nůžky plotové, drtiče zahradního odpadu ...

Prodejce zahradní techniky a bazénů s 54 prodejnami po celé ČR. V sortimentu máme sekačky, pily, křovinořezy, traktory, sněhové frézy, bazény, zahradní nábytek a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu. Záruka 7 let, servis samozřejmostí.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště. -zahradní nábytek.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, č erpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.