Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Zahradnictví. Prodej - květiny - Květinová a zeleninová sadba - substráty, hnojiva - květinové vazby, kytice.

Výroba a prodej: - pilové pásy na řezání kovů (bimetal M42 a M51, nástrojová ocel) - pilové pásy na řezání dřeva (bimetal) - ruční pilové listy na řezání kovů - strojní pilové listy na řezání kovů - ruční nářadí pro truhlářské, zahradnické a stavební účely Nabízíme možnost testování našich pilových pásů zdarma.

Prodej, montáž, servis: -automatické dveřní systémy MARANTEC -parkovací systémy MARANTEC -bezpečnostní a protipožární dveře, brány, závory, garážová a průmyslová vrata TEKLA TECKENTRUP -gastronomická zařízení-gastronomické přívěsy pro přípravu a prodej jídel, grily na selata-plynové, roštové grily lávové-plynové, skříňové grily ...

E-shop - autokosmetiky - autodíly - autodoplňky - nářadí - zahradní potřeby - cyklodopňky - kosmetika

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby, pokládka, pokládání, rekonstrukce, : -chodníky -pozemní komunikace -parkoviště -vozovky -kanalizace -inženýrské sítě -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a desky. Práce: -zemní a výkopové. Prodej, montáž: -prvky zahradní architektury -zámková dlažba.

Vinařské potřeby: Kompletní sortiment potřeb pro vinaře, zahrádkáře, chovatele a hospodáře. -vinařské potřeby -koštýře, karafy, dekantační nádoby -sklenice na víno nová nabídka -dřevěné sudy barrique (nové i použité) -nerezové nádoby (pevné, s pl. víkem) -plastové nádoby -filtry (samostatné, vč. čerpadla) -čerpadla, rmutová ...

Prodáváme doplňky na zahradu, pracovní rukavice, stylové oblečení na zahradu, holinky Laura Ashley, dětské pracovní rukavice, dekorace do zahrady, zahradní osvětlení, lucerny.

Karel Štycha provozuje e-shop. Prodej v oblastech: - auto-moto - sport - hračky a zábava - úklid - kuchyně - domácnost - zahrada - elektro - nábytek - dílna - bazény - zdraví a krása.

Společnost se zabývá výrobou a velkoobchodním prodejem dřevěných zahradních a bytových dekorací. Výroba a velkoobchod: - dřevěné zahradní dekorace - dřevěné bytové dekorace.

Pan Josef Matějíček se pod obchodním označení E. M. I. R. zabývá velkoobchodním a maloobchodní prodejem zahrádkářských a chovatelských potřeb, květin, dekorováním skla, keramiky a porcelánu a pronájmem kancelářských prostor. Pro maloobchodní prodej zahrádkářských a chovatelských potřeb používáme označení VLASTA. Velkoobchod: Obchod ...

Prodej: -zahrádkářské a zahradnické potřeby -chovatelské potřeby -vinařské potřeby -zahradní technika -elektrické ruční nářadí -autobaterie.

E-shop - kuchyňské a bytové doplňky - keramika, sklo - nádobí - bytový textil - zahradní a pěstební potřeby a nářadí.

E-shop - spotřební elektronika - bytový textil - bytové a zahradní doplňky - drogerie - hračky.

BPAS.CZ s.r.o. je společnost, poskytující služby v oblasti stavebnictví. Můžete se přijet do stavebnin podívat na materiály nebo pro radu, rádi Vám pomohou při Vašich realizacích.

Prodej kameny dekorace, asijské a japonské lampy, zahradnické potřeby, jezírka, jezírkové technologie.

Výroba, prodej: - stínítka pro indoor kultivaci rostlin

Kompletní sortiment ručního nářadí pro dílnu, dům, zahradu. Eshop, internetový obchod, prodej: - stavební nářadí - ruční nářadí pro dílnu, zahradu, dům. Bazar - použité nářadí.

Výrobky pro domácnost, zahradu. Eshop, internetový prodej: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - zahrádkářské potřeby - úklidové pomůcky - drobné elektrospotřebiče.

E-shop, internetový obchod - vše pro dům, byt a zahradu - bazény - zahradní nábytek - skleníky - bytové dekorace - elektronika - domácí spotřebiče - hračky - sportovní vybavení.

Výroba, prodej: - zábrany na truhlíky do oken (bez vrtání).

Internetový obchod, e-shop: - zahradnické potřeby - kompostéry - skleníky - pařeniště - zahradní grily - pěstební stoly.

Internetový obchod s nářadím a pracovními pomůckami pro kutili, autodoplňky, outdoor vybavení, drobnou elektronikou, potřeb pro dům a zahradu.

Železářství. Prodej: -výrobky firmy FERONA Olomouc -spojovací materiál -nářadí pro montéry, mechaniky, zedníky zahrádkáře, klempíře, stolaře -značkové nářadí Narex, Dewalt -dveřní, okenní kování. Hračkářství Prodej: -Lego -Wader -Bruder -ostatní hračky -kostýmy

Prodáváme víno, dárkové zboží, květiny a zahradnické potřeby.

E-shop: - nářadí - zahradní nářadí - potřeby pro dílnu