Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Zahrádkářské potřeby. Hnojiva, postřiky, hlíny, semena, zemina.

Prodej zahradní a zemědělské techniky: -křovinořez (motorová kosa) -řetězová pila, pily -postřikovač, rosič -čerpadlo, čerpadla OLEO-MAC -kultivátor KULTI -traktor -sněhová fréza -sekačka TORO -motorová elektrická sekačka CASTELGARDEN s motory BRIGS&STRATON -bazén-nadzemní, kopaný-filtrace, bazénová chemie ...

Prodej vinařské a zahrádkářské potřeby: -přípravky do vína -postřiky, hnojiva. Prodej, velkoobchod, maloobchod: -korek-podlahový, obkladový tažné zařízení -nosiče kol na tažné zařízení -dárkové zboží, keramika -přívěsné vozíky za osobní a dodávková vozidla od 400kg až 3500 kg. -sklo užitkové i dárkové -lis, lisy, mlýnek, ...

petshopik Internetový obchod, E-shop: -zahradní jezírka -chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky -akvaristika, teraristika -japonská krmiva Služby: -poradenstvíství v oblasti chovu koi kaprů.

Maloobchod, prodej: -originální umělecká i užitková keramika -zahradní plastiky -obrazy -drobné dárkové předměty. Galerie: -pořádání výstav uměleckých děl.

Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - potřeby pro pěstitele

Květinářství, prodej: - květiny - zahrádkářské potřeby

Prodej: -hnojiva -zahradnické potřeby -zahradní potřeby.

Prodej, velkoobchod drogerie: -čistící a mycí prostředky - aviváže, škroby, prací gely, běliče, tekutá mýdla, šampony, pěny do koupele - dezinfekční prostředky - mycí a oplachové kapaliny do myček na nádobí - směs do ostřikovačů automobilů. Prodejna chovatelských potřeb, vinařských a zahrádkářských potřeb.

Stavební chemie MAPEI. Velkoobchod,maloobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Zahradní technika GRADO. Prodeje, servis zahradní techniky. Široký výběr pro zahradu, vinohrad a domácí dílnu. Nabízené výrobky: Zahradní technika: -malotraktory 4×4, jednoosé malotraktory -travní traktory, sekačky-motorové, elektrické, značek MTD, AL-KO -motorové kosy, křovinořezy, rosiče -motorové pily, drtiče, vysavače -čerpadla, ...

Prodej, maloobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.