Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej: - sezonní zboží všeho druhu - krmiva pro chovaná zvířata - zahradní chemie.

Prodej: - stavebniny - zdící materiály - tepelné izolace - stavební chemie - nátěrové hmoty - komínové systémy - truhlářské materiály - krbová kamna - elektrické ruční nářadí - zahradní nářadí - spojovací materiál - rašelina, mulčovací kůra.

E-shop - zahradní přípravky - prostředky na hubení škůdců, nežádoucího plevele. Služby - údržba zeleně, sečení, úprava ploch - deratizace, dezinsekce, dezinfekce - vyřezávání náletových dřevin, štěpkování - stříhání keřů a stromů - mulčování.

Vyrábíme slaměné kruhy, věnečky, podložky pod kytice a vazby květin, slaměné kužely na advent, velikonoční zajíce ze slámy, slámové ježky a srdce. Nabízíme slámové kruhy (korpusy) různých velikostí nejen pro zahradnictví, květinářství, květinové síně, vazárny, aranžéry ale i pro širokou veřejnost.

Prodej, servis: - zahradní technika - zahrádkářské potřeby - potřeby pro chovatele - textil, obuvv, koberce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - italské zahradní postřikovače - rozprašovače - řemeny, řemenice Optibelt

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Návrhy, montáž, servis: - závlahové systémy a služby - větrací systémy skleníků a fóliovníků - stínovací systémy - automatická a ruční regulace klimatu - přisvětlování pro asimilaci rostlin.

Společnost BENHOME s.r.o. je dodavatelem pro firmy a domácnosti. Zajistíme Vám potřeby pro sušení prádla, pomůcky do kuchyně nebo také zahradní doplňky. Výroba, prodej, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušáky na prádlo - univerzální sušák na strop nebo na stěnu - vytahovací sušák na stěnu - sušák do koupelny, na ručníky - šňůrový, ...

Budování, údržba okrasných zahrad: - osazování - zakládání zahrad - založení skalek - péče o trávníky. E-shop: www.vasezahradni.cz - potřeby a pomůcky nejen pro zahrádkáře

Specialista na rodinné zahrady a hlavně na luxusní výbavu a doplňky jako robotické sekačky, osvětlení a exkluzivní trampolíny. Dále dodávám materiály a rostliny pro tvorbu zahrady jako mulčovací kůru a kamenice, stromy apod.

Zahradnictví prodej: - bylinky, léčivky - stévie - zdravé keře do zahrad, rakytníky, borůvky, maliny, ostružiny, brusinky, - během prázdnin prodáváme plody kanadských borůvek Prodej: - dřevěné truhlíky a květináče - nůžky na bylinky.

Výroba: - okrasné zahradní betonové obrubníky - betonové prefabrikáty a maxi květníky - kreativní betonové povrchy - podlahy - kompozitové, sklolamínátový výrobky, modely, formy - plastové lité modely, formy a výrobky - zámečnická výroba

Prodej: - elektrospotřebiče: - velké, malé, vestavné - kancelářská a výpočetní technika - elektronika - nářadí, zahrada, hobby - ventilátory, klimatizace, topení - GPS navigace.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Zahradnické služby Dodávka - zahradnický sortiment

Prodej: - keramické květináče, obaly na květináče, figurky, plastiky, doplňky pro floristy.

Prodej chovatelských potřeb, e-shop: - akvaristika - teraristika - technika do zahradních jezírek - krmivo - neviditelné obrubníky - čerpací technika.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, sušené, květinové vazby - semena, hnojiva - zahradnické potřeby - ovoce, zelenina.

Projekce, realizace, údržba zahrad, jezírek okrasných i koupacích. Osazování hotových jezírek, potoků, rybníků, čistíren odpadních vod. Poradenství, řešení problémů s řasami. Velkopěstírna -bahenní rostliny, skalničky, traviny, lekníny, léčivky. Prodej - technologie do jezírek.

Nákup a prodej - zboží - pro domácnost Řemeslná výroba - vánoční a velikonoční aranžování a dekorace Prodej na výstavách - pro zahrádkáře.

Maloobchod, prodej: - zahradní technika MOUNTFIELD - zahradní traktory, sekačky, řetězové pily, křovinořezy, kultivary, bazény s příslušenstvím - bazény, bazénová chemie - čerpadla, vodárny, postřikovače, drtiče, tlakové myčky, elektrocentrály, kompresory - jízdní kola, skútry PEUGEOT - krbová kamna - zahradní grily.