TOPmedia

Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů.

DJ David. Veřejné ozvučení a laserové projekce.

Montáž satelitní-zabezpečovací techniky. Prodej, montáž: -zařízení pro příjem digitálního pozemního vysílání DVB-T Multiplexu A, tam kde není signál DVB-T -instalujeme satelitní i anténní komplety -elektrické zabezpečovací systémy - EZS.

Maloobchod, prodej: -černá technika: -televizory, videorekordéry, videokamery, DVD, hifi-věže, autorádia -radiomagnetofony, domácí kino -bílá technika: -chladničky, mrazničky, pračky, myčky, sporáky, mikrovlnné trouby, kuchyňské spotřebiče, vestavné -ostatní spotřebiče a doplňky.

Služby: MP production -hudební servis -kulturní servis -moderování, osvětlování a zvučení společenských, firemních, zábavných a sportovních akcí.

Servis, opravy a výroba elektroniky . Zakázková výroba a servis elektroniky i audiovizuální techniky.

Velkoobchod, maloobchod, služby s počítač: - hardware (prodej a servis osobních počítačů, notebooků) - software (dodávka, servis a instalace software) - služby IT (IT outsourcing, zavádění a správa systému) - informační sítě (realizace, správa, vybavení) - webdesign (tvorba www stránek, tvorba grafiky) - TV technika (prodej TV i satelitní ...

Dodávka, montáž: -slaboproudé systémy -audio-video -prezentační technika.

Diskžokej,DJ. Ozvučení: Ozvučení Kulturních Akcí -koncerty -módní show -miss -umělecká vystoupení -pořady pro děti -taneční zábavy -divadelní představení -travesti show -taneční soutěže -technoparty. Ozvučení Sportovních Programů -aerobic -spinning -závody -fotbal, hokej -motokross, auta -beach voleyball ...

Servis a oprava: -TV**, televize.

Montáž, údržba, servis, oprava: -antény STA, SAT, TV -satelitní systém -kabelové rozvody. Prodej: -TV, televizorů -elektrických spotřebičů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

přerušení: od: 1.1.2012. Prodej - herní konzole - videokamery - elektronika.

datum zániku: 11.6.2009 Distribuce, prodej PHILIPS: -žárovky, baterie, sluchátka -audio - video -mobilní telefony.

Specializovaný maloobchod

vedeno již jako s.r.o. KAZA.cz s.r.o.. Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.