Prodejní automaty se hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, všechny nabízejí atraktivní design a možnost platby hotově i kartou.

Prodej a pronájem cigaretových automatů.

Provozování, pronájem, servis: Nápojové automaty -teplé a studené nápoje. Prodej surovin do nápojových automatů: -instantní směsi. Prodejní automaty s mincovníky.

Prodej, pronájem a servis: - cigaretové automaty.

Rozvoz barelové vody do 24 hodin, široký sortiment výdejníků barelové vody, automaty na vodu s připojením na řád, kávovary, prodejní automaty. FONTANA - Váš největší nápojový specialista v Brně! Možnost zapůjčení výdejníků/kávovarů na 7 denní zkoušku zdarma... bez závazků!

Prodej, pronájem, leasing, provozování, záruční a pozáruční servis, autorizovaný servis: -kávovary SIEMENS a BOSCH -nové, repasované kávovary -nápojové automaty na kávu -espresso kávovary -prodejní automaty -výdejníky vody.

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Nabídka: -nápojové a prodejní automaty -cigaretové automaty -výdejníky vody -instatní směsi pro nápojové automaty. Možnost leasingu.

Prodej, distribuce, oprava, servis: -nápojové automaty FOUNTAIN -nápoje FOUNTAIN (kávy, čaje, smetana, čokolády, polévky, ledové nápoje, isotonické nápoje, cappuccino, mokaccino, vídeňská káva) -příslušenství automatům: -zásobník na kelímky -přídavný držák náplní -skříňka pod automat -cukr porcovaný -smetana ...

Prodej, pronájem, servis: -aquamaty, nápojové automaty, pressovače, espresso kávovary. Prodej: -balená pramenitá voda -limonády ZON -instantní nápoje - čaje, káva, čokoláda, polévky.

Maloobchod, prodej: - balená voda - aquamat - čaj - sirup - káva. Služby: - pronájem aquamatu - rozvoz vody.

Velkoobchod, dodávka, distribuce, prodej: -nápojů, nápoje-voda, vody -distributor barelové vody pro celou Moravu -pro domácnosti, ordinace, firmy, kanceláře atd. -prodej barelové vody, limonády, sirupy a automaty na horké nápoje. -aquamaty, sanitace a ozonové generátory. Voda ZON-více než 60let tradice neměnné kvality vody vhodné ...

Provoz, prodej a pronájem automatů: -nápojové -cukrovinkové -jídelní. Servis. Prodej surovin: -instantních směsí -kávy a kelímků.

Velkoobchod, maloobchod, provoz, prodej, pronájem, oprava, servis: - nápojové automaty - instantní směsi a kelímky - prodejní automaty na kusové zboží - espresso kávovary - výdejníky vody, vodní ochlazovače na výdej teplé i studené vody - dovoz stolní vody - plastové barely. Sídlo společnosti: - Okružní 851/30, Karviná - Ráj. ...

Prodej a rozvoz: -balená voda -pronájem a prodej výdejních automatů, výdejní automaty.

Prodej, leasing: -nápojové automaty italské firmy RHEA VENDORS pro nemocnice, výrobní haly, banky, autoservisy, obchodní domy -prodejní automaty -sodobary.

Licenční zástupce belgické firmy Fountain, zabývají se prodejem kancelářských a mincovních automatů na teplé nápoje, servisem a dodávkami ingrediencí na jejich přípravu.