Nakupujte domácí elektrospotřebiče, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Montáž, opravy, servis: -antény. -satelity. E-shop: -satelitní, anténní komponenty. Oprava, servis: -televizory. -DVD přehrávače. -kuchyňské spotřebiče. -drobné elektrospotřebiče.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a ...

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Činnost technických poradců v oblasti ochrany vod a životního prostředí -Reklamní činnost a marketing

Internetový obchod: -dovozce značek Hotpoint Ariston, Scholtes, Morphy Richards, Astracast, NT AIR a EIO/EWT. Nabízíme: -široký výběr značek domácích volně stojících i vestavných spotřebičů -TV, hifi, video -ostatní elektronika a malé kuchyňské spotřebiče -ledničky, myčky, pračky, mrazničky -sporáky, varné desky, odsavače -kuchyňské ...

ELEKTRO Fedák Maloobchod, prodej. -elektrospotřebiče -kuchyňské potřeby -elektrické nářadí (Narex, Protool).

Opravy elektrospotřebičů: -automatické a vířivé pračky ROMO, PAC, TATRAMAT, GORENJE -kombinované a elektrické sporáky MORA, FILCO -horkovzdušné trouby -žehlící stroje (mandly).

Radio televizní servis. Opravy: - televizní přijímače, televize - videotechnika, videopřehrávače.

provozuje opravy praček, ždímaček a šicích strojů, byla založena v květnu roku 1990. Expresní opravárenství zaměřila především na oblast Klatovska a Plánicka. V polovině roku 1991 se firma specializuje na prodej a servis šicích strojů. Prioritou jsou opravy na počkání po vzájemné domluvě v neomezené pracovní době.

Opravy: -pračky všech typů včetně TATRAMAT a ROMO -odstředivky -plynové spotřebiče Prodej náhradních dílů.

Elektroservis. Prodej a servis: -elektrospotřebiče Výroba klíčů a autoklíčů včetně čipování. Montáž centrálního vysávání.

Velkoobchod, maloobchod, prodej domácích elektrospotřebičů: -kuchyňská technika -vysavače -sušičky ovoce -zavařovací hrnce -dřezy, vodovodní baterie -elektrické kartáče -zvlhčovače -odvlhčovače -čističky vzduchu Záruční a pozáruční servis.

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Studio nabízí široký sortiment výrobků a služeb v oblastech návrhů a realizací kuchyní, obýváků, ložnic a dětských pokojíků. Prodáváme výrobky širokého spektra kvality od základního standardu až po nejvyšší možnou kvalitu, která uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Individuální přístup k zákazníkovi umožňuje uspokojovat i ty nejnáročnější ...

Eshop výrobce značky Domo nabízí domácí a kuchyňské spotřebiče za výhodných podmínek. Prodáváme zavařovací hrnce, sušičky ovoce, domácí pekárny, vysavače a čističe, mikrovlnné a elektrické trouby, kávovary, odšťavňovače, fritézy, grily, žehličky.

Maloobchod, prodej:ELEKTRO-PLANEO -elektro -televizory -kamery, foto -videorekordery, DVD -autoradia -kancelářská technika -hodinky, nástěnné hodiny, budíky -hudební nástroje -telekomunikační přístroje.

Prodej, opravy, servis: -automatické pračky -ekologické produkty pro domácnost.

Prodej: -ledničky, sporáky, pračky, myčky, mrazáky, vestavné spotřebiče, TV, video, autorádia, akumulační kamna a bojlery. Provádíme elektroinstalace a nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu. Výškové práce plošinou MP16.

Maloobchod, velkoobchod, prodej elektrospotřebičů: -pečící trouby -ovládací panely -mikrovlné trouby -chladničky -myčky nádobí -automatické pračky -odsavače par -kuchyňské dřezy -příslušenství.

Servisní středisko: -čerpadla MALYŠ -automatické pračky -mikrovlnné trouby -myčky -pračky -prodej elektro -drobné opravy elektrospotřebičů.

Maloobchod, oprava, servis: -pračky, myčky nádobí. -domácí spotřebiče.

Prodej a servis vysavačů značky Vorwerk Kobold, nabídka náhradních dílů a spotřebního materiálu k přístrojům Vorwerk Kobold. Objevte naše vynikající řešení pro úklid domácnosti!

Elektroinstalace. Maloobchod, prodej: -pračky, ledničky, TV -elektroinstalační materiál. Práce plošinami MP16. Zemní práce bagrem JCB 3Cx. Zemní protlaky. Trasování a vyhledání poruch na zemním kabelu

Autorizovaný servis. Prodej, doprava, instalace: -video, audio, TV, CD, DVD -vysavače -holicí strojky -MW trouby -drobné kuchyňské spotřebiče -specializace na prodej značky Philips, LG, GRUNDIG, TOSHIBA, ECG, SHARP, SENCOR.

Opravy a prodej automatických praček, myček, sporáků, vestavných spotřebičů a vybraných domácích spotřebičů všech značek a typů. Autorizovaný krajský servis značky AMICA. Na prodejně velký výběr mnoha značek, doprava zajištěna.