VN A NN rozvaděče, trafostanice, servopohony, napájecí zdroje AC/DC a filtry, to vše jsou přístroje, které nachází uplatnění v průmyslových oblastech a ve výrobnách. Které z nich potřebujete právě vy?

EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Dodávkami služeb a elektromateriálu pro průmysl se zabývá společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Dodáváme elektrické servopohony, snímače, stykače, chlazení rozvaděčů, frekvenční měniče, přepěťové ochrany, kabelové průchodky, osvětlení a další. V rámci našich služeb provádíme různé servisní úkony spojené s produkty, které nabízíme.
EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Firma SAFETY PRO s.r.o. je profesionálem v požární ochraně a bezpečnosti a ochraně zdraví při práci. Poskytne vám nejen odborné školení BOZP a PO, ale také poradenství v této oblasti. Naší specializací je také inženýrská činnost a zajištění technického dozoru staveb. Díky dlouholetým zkušenostem jsme ochotni naše služby nabídnout nejen v Ostravě, ...

Služby - revize elektrického zařízení - revize elektroinstalcí - revize elektrospotřebičů.

Prodej, e-shop: - elektronické videochůvičky LUVION - videochůvičky s monitorem dechu - monitor dechu - dětské produkty - noční lampičky, karabiny ke kočárku, projektory. Provozovna a korespondenční adresa: Bystřice 753, Bystřice 739 95

Vývoj, výroba, prodej: - přepínací systémy a zařízení pro testování ve standardech PXI, PCI, LXI, VXI a GPIB - průmyslové počítače - reléové moduly na zakázku - kabely a příslušenství - jazýčková relé.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Velkoobchod a maloobchod

Činnost - revize elektrických zařízení - elektro revize - revize hromosvodů.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Dodávka, instalace - kogenerační jednotky. Výstavba bioplynových stanic.

Činnost: - revize zdvihacích zařízení - revize elektrických zařízení.

Oprava, servis, revize: -elektrická zařízení -elektrospotřebiče Výroba: -rozvaděče

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Servis elektronkových zesilovačů a hudebních aparatur.

Řemeslnické práce: - elektroinstalační - elektromontážní - elektrikářské. Revize, oprava: - hromosvody - elektro.

Prodej - frekvenční měniče - regulované pohony

Dodávka: - řídicí systémy technologií v petrochemii - řídicí systémy technologií v energetice - řídicí systémy technologií ve vodárenství.

Služby v oboru elektro. Revize: - elektroinstalace do 1000 V třídy A - hromosvody - elektrospotřebiče - přenosné - elektrické nářadí - MAR zařízení - měření, regulace. Montáž, údržba, oprava, servis - elektrické zařízení: - elektroinstalace - hromosvody - MAR zařízení - průmyslové objekty - rodinné domy - bytové jednotky.

Výroba: - elektrosoučástky - elektrické zařízení.

Konstrukce, vývoj, výroba, montáž, servis: -elektronické zařízení pro průmyslovou a komunální automatizaci. Technika pro měření větru. Ovládací, monitorovací a zabezpečovací technika pro technologie a budovy. Ovládací a monitorovací průmyslová technika.

Výroba: -kabelů, vodičů a lamel -galvanických článků a baterií -rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky některých elektrických zařízení.

Výroba, oprava, servis, instalace: - elektrické stroje, přístroje.

Výroba a montáž elektrických a elektronických zařízení.

Dovoz a vývoz elektrických strojů a zařízení a jejich částí.

Výroba: - elektrická zařízení - měřicí technika.

Výroba: - elektrické rozvodné, řídicí a spínací zařízení - elektrosoučástky.

Projektování, projekce, : - elektrické zařízení. Výroba, instalace: - elektrické stroje a přístroje. Obchodní činnost: - prodej polovodičových relé a regulátorů PID.

Montáže, rekonstrukce, oprava, údržba: - veřejné osvětlení. Montáže: - kabelové soubory NN - elektroinstalace. Revize: - elektrické zařízení NN - elektrické spotřebiče a přenosné nářadí.