Bez bezpečných vypínačů, zásuvek, jističů, elektro kabeláže, pojistek, výbojek, chráničů, rozvodnic, svorek, lišt, stahovacích pásek a dalších součástí bychom nemohli využívat elektrickou energii tak, jak jsme zvyklí.

LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Předním dodavatelem, výrobcem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství je v České republice společnost LAPP Czech Republic s.r.o.. V naší produkci najdete připojovací, ovládací kabely i systémy pro přenos dat, optokabely, průmyslové konektory, kabelové vývodky, systémy pro ochranu a vedení kabelů, označovací systémy i příslušenství kabelů. ...
LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Maloobchod, prodej, montáž, instalace: - domácí elektrospotřebiče - elektroinstalační materiál.

Elektroinstalace. Práce: -kabelové rozvody nízkého napětí NN*. -výroba rozvaděčů. -montáž hromosvodů. -telefonní rozvody. -počítačové sítě. -revize elektrických zařízení.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace. Revize,montáže elektroinstalací. Zřizování,montáž a servis: -telekomunikační zařízení -telefonní kabely. Stavební činnost,stavební práce, stavebnictví: -zednické práce -zemní a výkopové práce.

Servis a oprava elektronika,spotřebiče: -TV,televize -video,audio -kancelářská technika -domácí elektrospotřebiče. Záruční servis: -SHARP,CASIO,MASCOM. Výroba polotovarů pro výrobu DPS plošných spojů,plošné spoje fotocestou. Výroba elektrosoučástky.

Dodávky průmyslových řídících systémů: elektrotechnika, PŘÍSTROJE MĚŘÍCÍ, REGULAČNÍ.. Projekce, konstrukce, realizace, montáž, údržba a oprava vyhrazených technických zařízení, technologické celky včetně systémů vytápění. Systémy pro měření a regulaci. Využití: energetický, chemický, petrochemický, potravinářský i ostatní průmysl v tuzemsku i ...

Nabízíme: -elektromateriál -elektrické nářadí -měřící přístroje -elektronika -montážní komplety a různé doplňky pro elektrikáře.