Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Komplexní řešení, dodávky: -průmyslová automatizace (programovatelné řídící systémy, operátorské panely, průmyslové PC, senzorika, softwarové analýzy PLC) -regulované pohony a výkonová elektronika s orientací na výrobky společnosti Siemens AG (měniče kmitočtu s asynchronními motory, servopohony, stejnosměrné pohony, softstartéry, záložní ...

Činnost: - školení, kurzy v oblasti elektroinstalatérství - revize elektrozařízení pro soukromé osoby, firmy, veřejné prostory - pravidelné kontroly, montáže, servis - pěstitelská pálenice

Komponenty : - instalační materiál - aktivní a pasivní prvky - kabely, optika, rozvaděče

Vývoj, výroba, prodej: - napájecí zdroje pro průmysl (r - stabilizované zdroje - zdroje pro nabíjení baterií - zdroje s vyhlazeným napětím - usměrňovače, oddělovací transformátory - SS zdroje velkých výkonů (zálohové zdroje) - řadiče břemenových elektromagnetů - řízení a regulace výbojkového osvětlení - netypická provedení (na ...

AŽD Praha, největší český výrobce a dodavatel řídicí a zabezpečovací techniky pro dopravu. Výrobní závod Brno se specializuje na vlastní průmyslovou výrobu elektronických jednotek a sestav pro staniční, traťová, přejezdová a vlaková zabezpečovací zařízení. V oblasti kooperační výroby jsou pro externí zákazníky zajišťovány elektronické sestavy na ...

Návrhy, výroba, dodávky: - osazování a testování desek plošných spojů - elektronické díly - produktový a grafický design - 3D modelování a vizualizace.

Maloobchod, velkoobchod, e-shop: -aktivní a pasivní elektronické součástky -měřicí technika -akumulátory a baterie -radiostanice a radiové sítě -mikrovlnné radioreléové spoje -telekomunikační služby -výstavba telekomunikačních sítí. Vydáváme katalog tištěný i na CD.

Výroba, instalace, opravy - elektrické stroje a přístroje - elektronické a telekomunikační zařízení.

Vedoucí světový výrobce a dodavatel systémů řízení a zabezpečení budov (digitální řídící systémy měření a regulace, automatizované řízení, elektronické zabezpečovací systémy EZS, protipožární zabezpečení EPS, kamerové systémy CCTV).Komplexní obchodní a technická správa budov Facility Management. Kompletní rozsah služeb pro realizaci: ...

Prodej, e - shop, baterie do videokamer a mobilních telefonů. Alkalické baterie, nabíjecí baterie´. E-shop - baterie do videokamer a mobilních telefonů, alkalické baterie, nabíjecí baterie, paměťové karty, čtečky paměťových karet. Prodej, e-shop paměťové karty, čtečky paměťových karet.

Prodej: - modelářská elektronika, osvětlení modelů, speciální elektronika dle přání zákazníka.

Prodej, montáže a opravy satelitních a televizních antén, společných i individuálních, kabelových rozvodů. Pozáruční servis jakéhokoliv zařízení. Měření signálu a přeladění satelitních přijímačů.

Zakázkový vývoj a výroba elektronických zařízení a přístrojů. Návrhy - systémové řešení v oblasti elektroniky, elektrická schémata, desky plošných spojů, konstrukce zařízení, programové vybavení, navrhnout způsob testování a diagnostiky, výrobu prototypu.

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.

Prodej, montáž, servis: -bezpečnostní dveře -rozvorové zámky -zabezpečovací mechanismy -mříže -čalounění a renovace -atypická výroba -elektronické zabezpečení. Zámečnictví.

Inteligentní domov - systém dálkového ovládání, kterým lze ovládat celý dům - dotykové panely, jednoduché aplikace - chytré osvětlení - řízení klimatizace

Vývoj, výroba: - průmyslová elektronika Prodej interiérových fotografií a fotoobrazů.

Výroba systémů: - interkomových - IP audio - výtahové - přístupové. SIM management pro GMS Brány. UMTS brány jako náhrada pevných telefonních linek s přístupem na internet.

Výroba systémů: - interkomových - IP audio - výtahové - přístupové. SIM management pro GMS Brány. UMTS brány jako náhrada pevných telefonních linek s přístupem na internet.

Velkoobchod, dodávky, prodej: -elektronické součástky -elektromateriál -pájecí technika -měřící přístroje -online shop.

Prodej: -průmyslové automatizace -kamerové systémy -laserové popisovače ad.

Prodej - stroje a materiál pro výrobu plošných spojů a čipů.

Vývoj elektroniky a elektronických systémů Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojů Vývoj firmwaru a IP funkcí pro FPGA a DSP Zpracování obrazu z kamerových systémů.

Lakýrnictví a natěračství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Zámečnictví, nástrojářství -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a ...

Hi-Rel výroba elektronických zařízení a kabelových svazků v čistých prostorech třídy 100.000 určených pro realizaci kosmických a leteckých projektů. Aktivity zajišťují cetifikovaní technici s ESA certifikací. Zaměření na elektrická měření, testing, kontrolu kvality a finalní integrace podle norem ESA (Evropská Vesmírná Agentura)