Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Návrh, výroba, služby: - tenkovrstvá metalizace pro pájení a bondování - stínění radiace pro vesmírné aplikace - měření stopové vlhkosti.

Hlavní činností společnosti Prologue s.r.o. je vývoj a výroba elektroniky pro různá odvětví. Sídlíme v Praze, městská část Třebonice. Vývoj, výroba: - elektronika. Jsme držiteli certifikátu Top Rating®.

Montáž - kamerové systémy pro hlídání objektů se záznamovým zařízením Dodávka - elektromotorky pro průmyslové využití Montáž - osvětlení, svítidla Elektroinstalační práce - revize Dodávka a konzultace - procesorově řízené regulace pro použití v bytových, kancelářských i průmyslových prostorech pro řízení ...

Výroba systémů: - interkomových - IP audio - výtahové - přístupové. SIM management pro GMS Brány. UMTS brány jako náhrada pevných telefonních linek s přístupem na internet.

Prodej elektroinstalačních silno i slaboproudých komponentů. Výroba elektronických zabezpečovacích systémů.

Dodávka, oprava, servis: - průmyslové snímače - senzory - převodníky signálů

Distribuce: - elektronické součástky - komponenty - analogové integrované obvody - displeje - Flash moduly - krystaly SMD - senzory, spínače

Obchodní společnosti, prodej: - komponenty pro výrobu rozvaděčů - frekvenční měniče - elektromotory - prvky automatizace.

Činnost: - ruční letování - montáž kabelové svazky, elektropříslušenství, koncovky telekomunikačních kabelů - výroba, montáž rozvaděče

Vývoj, výroba: - malé série elektronických zařízení - návrh, osazování DPS.

Výroba: - AC/DC impulzní měniče - DC/CD konektory - nepřerušitelné zdroje napájení AC/DC POWER SUPPLIES, DC/DC CONVERTERS, FILTERS a UPS

Prodej - elektrického zařízení včetně automatického řízení pro různé technologické provozy - komponenty a systémy Basler Electric - regulace napětí - budící systémy - elektrická ochrana generátorů.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb -Výroba elektronických ...

E-shop, internetový obchod - autosedačky, kočárky - dětské a kojenecké potřeby, oblečení - hračky. Prodej, montáž - elektrické otevírání oken a světlíků - elektrické otevírání světlíků - požární odvětrání - systémy automatického větrání Kontakt: - technik Jan Hoffmann, tel. 602 755 885, email: elektrovent@elektrovent.cz, ...

Výroba: - elektronika - elektronické zařízení

Projekce, montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - anténní, satelitní technika.

Velkoobchod a maloobchod s elektronikou

Prodej, maloobchod: -elektronika -počítačové komponenty.

Elektronické a softwarové komponenty pro řídicí systémy - spínání a regulace osvětlení - regulace topných, ventilačních a klimatizačních systémů - ovládání vrat, oken, dveří a žaluzií - integrace přístupových a zabezpečovacích systémů - ovládání audio-video techniky a médií.

Průmyslová elektronika: - oprava: prakticky jakýchkoliv elektronických obvodů a přístrojů - vývoj: elektronických obvodů, zařízení a systémů automatizaci. Bezpečnostní systémy: - oprava veškerých zařízení pro elektronické bezpečnostní systémy (sledovací videokamery, monitory, videorekordéry s dlouhou dobou nahrávání).

Mikrospínače Elektromagnetické ventily