HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Prodej a servis výpočetní a zabezpečovací techniky. Správa a údržba PC sítí. Tvorba WWW stránek, web. Prodej: -komponenty -Čtečky karet, Grafické karty, Chladiče a ventilátory, Mediální přehrávače, Mechaniky, Paměti, PC skříně a zdroje, Pevné disky a rámečky, Procesory, Řadiče, Střižny, videaTV/FM tunery, Základní desky, ...

Spolehlivý obchodní partner v oblastech: -slaboproudé i silnoproudé systémy -datové systémy a sítě -telekomunikace. Komplexní dodávky i do nejnáročnějších oblastí. Studie, projekt, realizace, revize, údržba, servis. Elektroinstalace, silnoproudá zařízení a rozvody Elektrická požární signalizace Bezpečnostní systémy Elektrická ...

Prodej, poradenství: -satelitní technika -anténní technika, antény televizní -dekódovací karty Sky link, Cs linka pro příjem digitálně vysílanných českých TV a rádiových programů ze satelitu. Servis: -anténí technika. Montáž: -televizní a satelitní antény-komplety -elektronické zabezpečovací a požární systémy -kamerové a zabezpečovací ...

Zabýváme se montážemi, prodejem, servisem, pronájmem zabezpečovacích systémů Jablotron

ARETE. Prodej a montáž: -zabezpečovací zařízení, -autoalarmy, -mechanické pohony dveří a garážových vrat na dálkové ovládaní. -bezpečnostní fólie na sklo.

Vývoj, výroba a montáže elektrického zařízení. Dokážeme poradit, zařídit, nainstalovat, udržovat: -kamerové systémy -zabezpečovací zařízení, alarmy -inteligentní domy -docházkové systémy.

Dodávka a montáž - elektronická zabezpečovací technika - signalizační technika.

Prodej a montáž - elektronické zabezpečovací systémy.

Elektromontáž, elektroinstalace. Montáže elektroinstalací, zabezpečovacích systémů, centrálních vysavačů a podlahového topení Devi.

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Prodej a montáž - kamerové systémy - zabezpečovací ochrany - domovní telefony - požární ochrany - antény - anténní a satelitní technika Elektroinstalace a elektrorozvaděče pro domácnosti a podniky. Rozvody a zprovoznění - domácí sítě (ethernet).

Konzultace, návrhy, instalace a servis - kamerové a zabezpečovací systémy, požární signalizace. Instalace, servis domácí telefony. Konzultace, návrhy, instalace a servis- neonové a světelné reklamy.

Prodej, montáž - zabezpečovací zařízení. Opravy - elektronické obvody.

Elektromontáže, elektromontážní práce. Komplexní elektrotechnologie. Dodávka, instalace: - silnoproudé technologie: - inteligentní systémy - automatizace budovy: - možnost společného řízení osvětlení, okenních žaluzií, elektrických spotřebičů, vytápění, klimatizace aj. - hromosvody - slaboproudé technologie:. - EZS ...

Docházkové a přístupové systémy, kliky na otisk prstu, disková pole, speciální tiskárny. Specializované činnosti v oblasti: -datová uložiště -disková pole -docházkové systémy -přístupové systémy -profesionální tiskárny -systémy čarových kódů -distribuce dalších výrobků.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení -elektronické bezpečnostní systémy -detekční a zabezpečovací systémy -systémy nouzového osvětlení -projektování zařízení v požární technice. Činnost v investiční výstavbě. Elektronická ochrana zboží a objektů, přístupové systémy.

Realizace, montáže, instalace, poprodejní servis, revize: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární signalizace EPS, požární detektory - systémy elektronické kontroly vstupu EKV - docházkové a přístupové systémy - kamerové CCTV systémy - datové a serverové rozvadeče - domovní audio video ...

Montáže, instalace: - zabezpečovací zařízení. Bezpečnostní agentura. Poskytování služeb v oblasti ostrahy majetku a ochrany osob.

Servis, dodávky a instalace: -telekomunikační zařízení -výpočetní, zabezpečovací a monitorovací technika -bezpečnostní, informační a komunikační technologie -domácí telefony -přístupové systémy -pobočkové ústředny.

Držitel certifikátu ISO 9001:2000, ISO 14001:1996. Energetika, elektroenergetika, elektrizační soustava, teplárenství, průmysl: -výroba, doprava, akumulace, spolehlivost, racionaliazce užití a kvalita dodávek elektrické energie a tepla -vědecký výzkum, poradenství, -analýzy, projekce, dodávka na klíč, diagnostika, monitoring, ...

Zabezpečovací systémy. Prodej, projekce, instalace a servis - kamerové systémy - alarmy - protipožární signalizace.

Dodávka - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - práce revizního techniky - elektrické požární signalizace - ozvučovací technika.

Instalace - zabezpečovací zařízení Rozvody pro požární systémy Elektromontážní práce Montáž hromosvodů.

Prodej, montáž, servis - elektronické bezpečnostní systémy Prodej, montáž, servis - elektrická požární signalizace Prodej - strukturované kabeláže Termografie (diagnostika termovizní kamerou).

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Montáž, instalace zabezpečovací systémy. Profesionální elektronické zabezpečovací zařízení, které spolehlivě ochrání majetek. Služby: -návrh a realizace elektronické zabezpečovací zařízení dle požadavků -zaškolení obsluhy -servisní práce -5 let záruka. Různé druhy a ...