HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Zabýváme se montážemi, prodejem, servisem, pronájmem zabezpečovacích systémů Jablotron

ARETE. Prodej a montáž: -zabezpečovací zařízení, -autoalarmy, -mechanické pohony dveří a garážových vrat na dálkové ovládaní. -bezpečnostní fólie na sklo.

Vývoj, výroba a montáže elektrického zařízení. Dokážeme poradit, zařídit, nainstalovat, udržovat: -kamerové systémy -zabezpečovací zařízení, alarmy -inteligentní domy -docházkové systémy.

Zabezpečovací systémy. Prodej, projekce, instalace a servis - kamerové systémy - alarmy - protipožární signalizace.

Instalace - zabezpečovací zařízení Rozvody pro požární systémy Elektromontážní práce Montáž hromosvodů.

Nabízíme vysokorychlostní připojení k síti internet. Návrhy a montáže kamerových systémů klasické CCTV, IP technologie, včetně skrytých instalací miniaturních kamer. Telefonní služby pomocí technologie zvané Voice over IP

Montáž satelitní-zabezpečovací techniky. Prodej, montáž: -zařízení pro příjem digitálního pozemního vysílání DVB-T Multiplexu A, tam kde není signál DVB-T -instalujeme satelitní i anténní komplety -elektrické zabezpečovací systémy - EZS.

Prodej, montáž, servis: -GPS -online sledování aut -kniha jízd.

Prodej, montáž: -kamerové systémy -zabezpečovací systémy -docházkové systémy.

Instalace slaboproudých systémů: - zabezpečovací signalizace - požární signalizace - telefonní ústředny - kamerové systémy - docházkové systémy - obchůzkové systémy - ozvučovací systémy - strukturovaná kabeláž Subdodavatelsky: - výpočetní technika - anténní systémy. Fakturační adresa: -Ratíškovice 696 02, Sportovní 85.

Montáž, servis: -zabezpečovací systémy -požární zařízení -kamerový systém.

Elektroinstalace: -montáž -revize. -alarmy -přípojky Opravy elektrických strojů, přístrojů -centrální vysavač -zabezpečovací systémy -osvětlení.

Provádíme: -montáže solárních systémů (fotovoltaika, termika) -elektromontáže domovních i průmyslových objektů -datové rozvody -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární systémy. Nabízíme: -návrhy -realizace -projekty -el. revize.

Prodej, montáž a servis: -elektronické a zabezpečovací a telekomunikační systémy -EZS*, EPS*, CCTV -autoalarmy a audiotechnika -anténní technika -kancelářská a telekomunikační technika -výpočetní technika, počítače PC** -mobilní telefony T-MOBILE.

Projekce - prodej - instalace - servis: - fotovoltaika elektřina ze Slunce. Ostrovní i síťové systémy: - elektrické zabezpečovací a kamerové systémy - informační technologie.

Montáž a servis slaboproudých systémů. Elektronické zabezpečovací systémy EZS, elektrické požární signalizace EPS, kamerové systémy CCTV a IP CCTV, přístupové EKV a docházkové systémy ACS, strukturovaná kabeláž, rozvody společné antény (STA), satelitní systémy pro příjem digitální televize a další.

Ozvučení a osvětlení kulturních akcí, DJ a laserová show, video DJ. Variabilita a solidnost, profesionální přístup a vždy něco navíc. S náma se neztratíte.

Elektromontážní práce. Montáž a údržba elektroinstalace - venkovní,domovní(osvětlení,rozvaděč pro osvětlení,přípojka,revize instalace.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Projektování elektrických zařízení -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Testování, měření, analýzy a kontroly -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Provozování ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Projektování elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde ...

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod Ostraha majetku a osob

Návrh, výroba a sestavení aplikace: -zařízení pro čištění pitných, užitkových a odpadních vod a vzdušnin s využitím ozónu a kyslíku. Poradenství v oboru.

vedeno již jako s.r.o. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Provádíme komplexní elektroinstalace: -domovní a průmyslové silnoproudé elektroinstalace -instalace hromosvodů -elektronické zabezpečovací systémy (EZS) -požární zabezpečovací signalizace (EPS) -kamerové systémy (CCTV) -přístupové systémy (ACCESS).