HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Výroba a dodávka: -systémy řízení a zabezpečení budov -klimatizační a větrací systémy -chladící systémy. Služby: -obchodní a technická správa budov -Facility Management.

Návrhy, realizace: -strukturované kabeláže -webové prezentace a e-shopy -komunikační zařízení pro motorkáře. Prodej, servis: -výpočetní technika. Instalace, servis, správa: -počítačové sítě.

SPECIALISTA NA SYSTÉMY S ČIPOVÝMI KARTAMI Zaměření: - platební systémy pro odběr PHM v síti čerpacích stanic, - platební systémy typu elektronická peněženka. Služby: - dodávky čipových karet, čteček čipových karet a terminálů - elektronická a grafická personalizace karet - správa databází pro aplikace čipových karet.

Zabýváme se: Instalace, dodávka, montáž a servis inteligentních elektroinstalací, poplachových zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, elektrických požárních signalizací a přístupových systémů. Dále provádíme revize silnoproudých a slaboproudých elektroinstalací.

ELEKTROVALEK.CZ. Prodej, realizace, montáž: - inteligentní domy. - automatické brány posuvné - jednokřídlové brány - dvojkřídlé brány - závory - zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Dodávka: -elektronické zabezpečovací systémy. -elektronické požární systémy -kamerové monitorovací systémy -přístupové systémy.

Prodej, dodávka: -elektronické zabezpečovací systémy -CCTV-sledovací okruhy -kontrola přístupu osob -systémy kontroly docházky -vláknová optika -bezúdržbové akumulátory.

Zakázkový vývoj a výroba HW a SW v oblastech automatizace, měření, řízení, regulace a zpracování dat. Vývoj a výroba elektronických systémů pro inteligentní domy a ovládání hlasem.

Dodávka, montáž, instalace: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -přístupové systémy: -kontrola přístupu, docházky, stravování -zabezpečení proti vloupání - EZS -požární signalizace - EPS -video technika: -kamerové a monitorovací systémy, domácí videotelefony -ozvučovací systémy.

Služby: -fotovoltaické elektrárny -provádění návrhů a realizace systémů -elektromontáže, silnoproudé instalace -hromosvody -revize elektrických zařízení.

Pobočka Zlín. Bezpečnostní a detektivní agentura. Držitelé certifikátu asociace soukromých bezpečnostních služeb ČR. Držitelé Prověrky NBÚ(národního bezpečnostního úřadu). Služby: - ochrana a ostraha majetku a objektů - pult centrální ochrany - ochrana osob - detektivní činnost - ochrana a přeprava hotovosti(peníze) - ...

Maloobchod, prodej: - elektronické součástky, - anténní a satelitní technika - ozvučovací a zabezpečovací technika.

Bezpečnostní služby: -ostraha majetku a osob -pořádková služba při různých akcích -výcvik služebních psů. Montáž: -elektronických a mechanických zabezpečovacích systémů.

Maloobchod,prodej: -papírnictví -papírenské zboží.

Dodávka, prodej, montáž, instalace: -elektronické zabezpečovací zařízení - zabezpečení zboží proti krádeži - požární signalizace - kamerové sledovací okruhy - telefonní ústředny a rozvody.

Nabízíme telekomunikační technologie a dodávky a montáž slaboproudých a síťových aplikací

Vývoj, výroba, montáž, údržba, oprava, servis: -stacionární prostředky železniční dopravy -průmyslová automatizace -bezpečné řídící systémy -zabezpečovací signalizace -vývoj softwaru.

Montáž: -interaktivní bezpečnostní systém KTI* 2000i do budov, kanceláří.

Bezpečnostní, automatizační, komunikační a informační technologie. Prodej, instalace, servis, poradenství. Internetový obchod.

Prodej a servis - elektronické zabezpečovací zařízení Prodej - spotřební elektronika Servis - spotřební elektronika Prodej - telekomunikační technika Servis - telekomunikační technika Prodej a servis - centrální vysavače Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Projekce - elektrická zařízení

Projekce - hromosvody Elektroinstalace Revize - hromosvody

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Služby soukromých detektivů Ostraha majetku a osob

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Poskytování ...