Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Služby: -revize filtroventilačních zařízení v úkrytu -opravy filtroventilačních zařízení a všech komponentů s ním spojených -funkční zkoušky dle předpisů jednotlivých FVZ -montáž FVZ -dodávka FVZ a veškerého zařízení i vybavení úkrytů v souladu předpisem -tlakovou zkouška -zkoušku plynotěsnosti úkrytu ...

Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické komponenty Návrh, prodej a montáž: -vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace -univerzální systémy na provzdušňování obilí a semen podlahovými rošty Služby: -přímý dovoz a servis klimatizačních jednotek TOSHIBA.

Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -klimatizace -ohebné potrubí a příslušenství -ventilátory -import.

Výroba, montáž, servis: -vzduchotechnika.

Výroba, prodej: -kovovýroba. Projekt, výroba, montáž, servis: -vzduchotechnické potrubí a příslušenství. Dodávka spojovacího a těsnícího materiálu. Možnost dopravy.

Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -izolační materiály tepelné -ocelové konstrukce -projekce, realizace, servis.

Dodávka - vzduchotechnika Výroba - vzduchotechnika

Montáž,servis: -klimatizace -vzduchotechnika -revize pro požární klapky.

Výroba, prodej a servis - zařízení pro ekologii Výroba, prodej a servis - zařízení pro čištění Prodej - zařízení pro úpravu vzduchu - ventilátory - potrubí - příslušenství Servis - zařízení pro úpravu vzduchu Výroba - zařízení pro úpravu vzduchu

Dodávka a montáž - klimatizace Dodávka a montáž - vzduchotechnická zařízení