Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Prodej a distribuce: - klimatizace - ohřívače, vysoušeče.

Oprava, prodej: -ledničky -mrazničky. Servis, opravy: -klimatizace do automobilů -klimatizace do bytů.

RM-Mont se dlouhá léta zabývá prací v oblasti Vodo-topo-plyn. Nově také montuje a zařizuje solární systémy a klimatizace. Vyjímkou nejsou ani koupelny či hloubkové vrtání.

Autorizovaný prodejce klimatizací TOSHIBA, SINCLAIR A LG v Jihomoravském kraji

Výroba, prodej, montáž a servis: -klasické teplovzdušné sušárny, sušárna řeziva, dřeva -kondenzační sušárny dřeva -technologie sušáren dřeva -sušárny papíru, papírových trubic -sušárny cukrovinek -průmyslové kondenzační a klimatizační jednotky -vzduchotechnika a klimatizace obchodních a výrobních prostor -průmyslové chlazení, chladící ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. -domácí videotelefony. Práce: -elektromontážní. -elektrorevize. Montáž: -klimatizace.

Prodej, servis, opravy, leasing a půjčovna: elektrické nářadí, Aku nářadí, Audio-video, čistící technika, dílenské nářadí, elektrocentrály, elektronářadí, diamantovénástroje, GOLA sady, hydraulika, klimatizační jednotky, manipulační technika, měřící technika, tvářecí stroje, obráběcí stroje, řetězové pily, pila, stavební nářadí, ...

Firma Ladislav Šraga se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Dále zabezpečujeme opravy ledniček a mrazniček. Zakázky přijímáme dohodou. Naším cílem je poskytovat kompletní profesionální služby. Odborné práce pro klimatizace a chlazení provádíme vlastními zaměstnanci. Přesvědčte se o kvalitě poskytovaných služeb a kontaktujte nás!

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Prodej a servis chladicí techniky. Oprava, servis, montáž: -elektrická zařízení -chladící zařízení, technika -bílá technika -chladničky, mrazničky, ledničky, m razáky. Klimatizace- průmyslové, domovní, autoklimatizace.

Výroba: -konstrukční a vývojová činnost v oblasti klimatizace. Speciální, odborné školení. Základní vzdělání na PC. Multimedia, marketing: -návrh, výroba www, web stránek -design, animace -grafické studio -mailing, direct mailing -databáze -tisk. Služby v oblasti CAD, DTP, multimedií, programování a realit.

Dodávka, montáž: - solární systémy - vzduchotechnická zařízení - tepelná čerpadla

Výroba: - technické plyny - chladicí, větrací a klimatizační zařízení - domovní instalatérské práce

Oprava, opravy, servis: -chlazení, mrazení -klimatizace, vzduchotechnika.

Již s.r.o. Montáž a dodávka rozvody, rozvodů vody, voda, odpady, topení, plynoinstalace, tepelná čerpadla, solární systémy a klimatizace. Tyto činnosti nabízíme pro průmyslové, bytové, a občanské stavby včetně staveb rodinných domů, půdních vestaveb, nádstaveb a rekonstrukcí kopelnových jáder. Plyn: -projektová činnost -revizní a ...