Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Komplexním řešením problémů odsávání, filtrace vzduchu v průmyslu se zabývá společnost RAJCH, spol. s r.o. Zlín. Hlavní činností je návrh, výroba a engineering průmyslové vzduchotechniky a filtračních zařízení. Technologický inženýring filtračních systémů - hledáme ideální řešení a následně pro Vás na zakázku filtrační jednotky ...

Dodávka: - rekuperace -řízené větrání - topení pro celý dům - chlazení - klimatizační jednotky - zabezpečení - alarmy a kamerové systémy. Korespondenční adresa: - Rekuterma s.r.o. - Pardubská 210, Vizovice 763 12 .

Dodáváme moderní technologie pro všechny typy novostaveb. Jde o vlastní systém MAXcomfort - zajišťuje vytápění, centrální chlazení, řízené větrání s rekuperací tepla a ohřev vody. Minimálizujeme spotřebu elektrické energie.

Služby: -filtrace, regenerace, úpravy vody. Chemické čištění: -usazeniny, vodní kámen: -ústřední topení -vodovody -klimatizace. Výroba, prodej: -filtrační regenerátory cirkulačních kapalin a odpadních vod.

Opravy, prodej, montáž chladicího a mrazicího zařízení pro domácnost a průmysl. Klimatizace - byty, kanceláře, restaurace aj. Chlazení nápojů, vysoušeče vlhkosti, servis autoklimatizací.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - mobilní klimatizace - odvlhčovače, vysoušeče. Značky: - Mitsubishi, Sinclair, Daikin a LG. Zajišťujeme služby pro Zlín, Brno, Moravu.

Dodávka, instalace: - rekuperační jednotky - klimatizace.

Stavební firma: - rodinné domy - haly a průmyslové stavby - sanace, zateplování budov - dřevostavby - hydroizolace staveb - chodníky - truhlářské, klempířské, tesařské a pokrývačské práce Řízené větrání. Dodávka: - větrací jednotky - rozvody vzduchu.

Výroba, dodávka, montáže, projektování: -tepelná čerpadla -klimatizace -vzduchotechnika. Výroba, montáže, revize: -rozvaděče nízkého napětí (NN). Práce: -elektromontáže, elektroinstalace - slaboproud.

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Výroba, montáže: -chladírenské, mrazírenské dveře (do -50°C) - izolované dveře do vytápěných nebo vychlazovaných prostor: -jednokřídlé, dvoukřídlové, posuvné v různých sílách izolací a druhů těsnění -s povrchem z pozinkovaného plechu síly 0, 5 mm lakovaným barvou s potravinářským atestem nebo z nerezového plechu síly 0, 5 mm ...

Montáže: - klimatizace - tepelná čepadla - vzduchotechnika - rekuperace. Elektroinstalace

Certifikát ISO 9001:2001. Servis, montáž, revize: -vzduchotechnika -klimatizace -elektroinstalace -tepelná čerpadla -stropní chlazení.

Projektování, inženýring, prodej, montáž, instalace, oprava, servis: -vzduchotechnická zařízení na klíč -klimatizační zařízení -čisté prostory -ozvučování kulturních a sportovních akcí.

Prodej, montáže, servis: - klimatizační zařízení pro byty, kanceláře, výrobní haly - chladiče vody - chladírenská a mrazírenská technologie - chladící a mrazící boxy - tepelná čerpadla - vzduchové dveřní clony.

Záleží nám na prostředí, ve kterém žijeme, a na kvalitě vzduchu, který dýcháme. Proto tvoříme spolehlivé a inovativní produkty pro zdravější a komfortnější prostředí v našich domovech. Naším cílem je vytvořit v nich příjemné klima bez ohledu na to, jaké roční období právě panuje venku. Spolu s dalšími dvěma desítkami firem patříme do skupiny ...

Středisko 1: Prodej a poradenství v oboru vzduchotechniky Prodej výrobků GEA Heat Exchangers a.s. -klimatizační jednotky Flex Geko -vytápěcí jednotky SAHARA MAXX - vodní, elektrické, plynové -větrací ventilátory RoofJETT -dveřní clony VIENTO -vzduchové filtry. Středisko 2: Pěstování a prodej jahod, samosběry.

Projektování, dodávka, montáže, servis: -klimatizační a vzduchotechnická zařízení (klimatizace a chlazení, vzduchotechnika) pro: -kanceláře -prodejny -restaurace -výrobní prostory. -byty a obytné prostory.

Projekování, projekce, montáže, dodávka: -vzduchotechnika, klimatizace: -bytová, průmyslová. Zastoupení JANKA ENGINEERING s.r.o. pro Jižní Moravu.

Automatizace domácnosti: - osvětlení - stínění - vytápění - energie - vzduchotechnika - zabezpečení - přístupový systém - multimedia - bazén, sauna - zavlažování.

Montáže: - klimatizace - tepelná čepadla - vzduchotechnika - rekuperace. Elektroinstalace

Společnost FRESH AIR s.r.o. Ořechov se specializuje na dodávku a montáže chladírenské technologie - chladící technika, nástěnné klimatizace, chladící a mrazící boxy, chlazení sklepů a VZT zařízení (vzduchotechnické zařízení). Dodáváme také tepelná čerpadla. Působnost Zlínský kraj - Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod, ale také Hodonín, Kyjov, ...

Dodávka, montáž: - průmyslové chlazení - tepelná čerpadla - klimatizace.

Společnost EKOLAB, v.o.s. navrhne a dodá chladicí zařízení a kompletní vybavení prodejen potravin, cukráren, prodejen pečiva a dalších gastroprovozů od renomovaných světových výrobců. Do Vaší prodejny dopravíme, nainstalujeme a následně zajistíme i záruční a pozáruční servis na chladicí vitríny, mrazicí vany, chladicí skříně, montované ...

Prodej, montáže, instalace: -klimatizace, vzduchotechnika -tepelná čerpadla -chladící zařízení - chladicí a mrazicí boxy.