Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

AVACOM s.r.o. je největší český dodavatel akuhytré mobilní telefony, a další přenosná zařízení.mulátorů a baterií pro notebooky, digitální fotoaparáty, kamery.

E-shop - nové mobilní telefony, - značkové a originální příslušenství, - digitální fotoaparáty a příslušenství, - GPS navigace, - foto a video služby. Fototisk, potisk. Servis mobilních telefonů.

Mobilní komunikace: -poradenský servis -servis mobilních telefonů všech značek -odblokování mobilních telefonů na počkání i po internetu. Prodejna: JS Mobil Krkonošská 151 543 01 Vrchlabí.

Kdo jsme Jsme specialisté na mobily a na vše, co se kolem nich točí – už od roku 1999. Za tu dobu jsme se od našich zákazníků hodně naučili, a proto jim tolik rozumíme. V roce 2012 jsme spustili také internetový prodej

Prodej a servis - mobilní telefony

Prodej a výkup - mobilní telefony - příslušenství

Velkoobchod, maloobchod, montáž a leasing: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -fény -vysoušeče vlasů -chladničky -holící strojky -kulmy -LCD televizory -držáky TV -videokamery -myčky -mobilní telefony. Dovoz zakoupeného zboží dovezeme do bytu.

Prodej a servis: - výpočetní a kancelářská technika - software - mobilní telefony - spotřební materiál pro kancelář.

Prodej, e-shop, bazar, oprava, servis: - mobilní telefony

Prodej, servis: - repase počítačů a kopírek - kancelářská a výpočetní technika PC - plnění cartridgí laserových a inkoustových tiskáren - mobily, kopírky, PC komponenty - digitální fotoaparáty. Zastoupení firmy COMFOR.

Telekomunikace. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, poradenství: -mobilní telefony -příslušenství pro mobilní telefony -pouzdra, nabíječky včetně stolních, baterie, antény i směrové -aktivní a pasivní držáky, -hands free -webdispečink. Montáž: -imobilizér, autoalarmy -mechanické, elektronické zabezpečení -hands ...

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony

Prodej i na leasing - audio a video technika SONY - plazmové a LCD televizory Prodej i na leasing - sporáky MORA - pračky WHIRLPOOL, GORENJE - myčky BOSCH - pračky se sušičkou INDESIT - kuchyňské roboty CLATRONIC - rychlovarné konvice TEFAL, LCE - sendvičovače TEFAL - fritézy ...

Prodej a servis výpočetní techniky - počítačové sestavy, notebooky - fotoaparáty - mobilní telefony - náplně do tiskáren - reinstalace a odvirování PC.

E-shop prodej: ANNO CZ s.r.o., dětská hřiště, vybavení zahrady http://www.hriste-detska.cz ANNO CZ s.r.o., ratanový nábytek http://www.ratanovy-nabytek.eu ANNO CZ s.r.o., rybářské potřeby http://www.potreby-rybarske.eu ANNO CZ s.r.o. - skartovačky, kancelářské vybavení http://www.kancelar-anno.cz ANNO CZ s.r.o., e-shop elektronika, ...

Bazar, zastavárna: - domácí spotřebiče - audio - video - TV - mobilní telefony a příslušenství - autorádia - sportovní potřeby - nářadí i elektrické - rybářské potřeby.

Bazar - elektronika - telekomunikační a výpočetní technika.

Montáž a servis místních, závodních a školních rozhlasů a společných televizních antén-drátové i bezdrátové. Elektronické zabezpečovací systémy: -požární sirény. Kamerové monitorovací systémy. Výpočetní a kancelářská technika: -počítače, tiskárny -elektrické psací stroje -faxy -mobilní telefony EUROTEL, T-MOBILE. Autorizovaný ...

Technické prohlídky lodí a vývoj satelitních telefonů.

Internetový obchodní dům. Prodej: -značkové výrobky přes Internet. Výdejní místo HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (pouze pro informace ohledně výdeje zboží na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz provozní doba: pondělí - pátek 9:00 - 18:00.

Nabídka a prodej čínských výrobků.

Prodej - navigace - mobilní telefony a příslušenství.

Velkoobchod, servis, opravy: - výpočetní technika - mobilní telefony - komponenty, příslušenství a spotřební materiál. Pobočky: - Česká Skalice, Náchod.

Prodej, e-shop: - použité mobilní telefony Služby: - výkup mobilních telefonů

Prodej mobilních telefonů a příslušenství.