Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

E-shop, internetový obchod: -pouzdra a kryty na mobilní telefony.

Prodej: - kamery - spotřební elektronika - MP3 - telefony - fotoaparáty - faxy - výpočetní technika (notebooky, monitory, servery). E-shop: - výpočetní technika - software - telefony, faxy - fotoaparáty - kamery - spotřební elektronika - MP3.

Prodej, pronájem, leasing, servis: - kancelářská technika. Prodej: - kopírovací stroje DEVELOP - faxy CANON, PANASONIC - tiskárny MINOLTA. - mobilní telefony Eurotel se zaměřením na značku NOKIA - spotřební kancelářský materiál xerografický, faxový a tabelační papír, tonery, cartridge, atd. Prodej, montáž: - Hands Free sady do ...

Prodej nových mobilních telefonů, PDA a GPS. Zboží pouze od českých dodavatelů z oficiální distribuce pro český trh. Záruka na zboží 24 měsíců a případné reklamace v záruční lhůtě řeší pouze oficiální autorizované servisy. Široký výběr příslušenství nejen pro nové, ale i starší mobilní telefony. Platba i na splátky nebo platební kartou.

Servis a opravy iPhone, iPad, iPod, MacBook a iMac. Opravy zařízení Apple provádíme na počkání. Certifikovaní technici Apple. Zajistíme záruční servis.

Autorizovaný prodej - mobilní telefony NOKIA - příslušenství Autorizovaný servis - mobilní telefony NOKIA Pozáruční servis všech výrobců mobilních telefonů

Projekce a montáž - autohifi Prodej a montáž - navigace GPS Prodej a montáž - hands free

Velkoobchodní a maloobchodní distribuce hardware a služeb společností T-Mobile, Telefónica O2, Vodafone. Prodej: - prodej GO, TWIST a VODAFONE kupónů a telefonních karet O2 - doplňky a příslušenství - mobilní telefony - domácí telefony - faxy - přijímače digitální TV - GPS navigace - vysílačky - paměťová média ...

Servis: - telekomunikační technika - výpočetní technika (notebooky, monitory, tiskárny, ...) E- shop, eshop: - výpočetní technika notebooky, stolní počítače - mobilní telefony - software - herní konzole Tvorba: - www stránky Zálohování dat.

· výpočetní, kancelářská a digitální technika · spotřební elektronika a domácí zábava · počítačové sítě, internetová telefonie VoIP · kompatibilní cartridge a tonery, renovace · obnova dat ze všech paměťových médií · kamerové systémy CCTV analog/digital · digitální TV technika, DVB-C/S/T · auto hifi, antiradary, navigace, xenony · mobilní ...

Příslušenství pro mobilní telefony, tablety, digifoto a video, navigace a další mobilní techniku. Baterie, akumulátory, nabíječky, pouzdra, brašny, kabely, fólie ...

Výkup, servis a prodej - mobilní telefony

Internetový prodej, e-shop, eshop: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče aj.

Dodávka, montáž: -moderní kabelážní systémy na UTP a na optice připravené pro budoucí standardy -jednotné systémy pro počítače, telefony, videa a další signály -hetrogenní sítě, UNIX, LANTASTIC a NOVELL. Prodej, servis: -počítače a příslušenství -HP se servisem na místě. Poradenská činnost. Školení. Připojení na INTERNET.

Výkup, prodej: -použité, nové mobilní telefony. -originální i neoriginální příslušenství GSM -digitální, klasické fotoaparáty. Oprava, servis: -mobilní telefony. Sídlo firmy dle OR: -Praha.

E-shop: - notebooky - PC sestavy - IT příslušenství - herní konzole - mobilní telefony.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - programové vybavení na zakázku - fotoaparáty - videokamery - telefony, faxy.

Gold partner společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s. Maloobchod, prodej: - mobilní telefony všech značek - příslušenství, servis, montáže HF sad - GPS navigace

Dodávka, prodej: -zabezpečovací systémy -telekomunikační systémy -telefonní ústředny -systémy (docházkové, obchůzkové, školní zvonění) -kursovní tabule.

Maloobchod, prodej, montáž: -telefonní, pobočkové ústředny. -telefonní rozvody. -elektronické zabezpečení budov. -docházkové systémy. -televizní rozvody. -satelity, antény. Maloobchod, prodej: -mobilní telefony, příslušenství. -digitální fotoaparáty.

Internetový obchod iPouzdro.cz nabízí široký sortiment pouzder, krytů a obalů na mobilní telefon iPhone a tablet iPad.

Jsme specialisté na chytré telefony a příslušenství Samsung, HTC, Apple, Nokia, Sony Ericsson, LG, Motorola, Garmin, Dell, Blackberry, Krusell. Jen oficiální distribuce, sklady zásobené širokou škálou příslušenství. 4 prodejny v ČR. Rychlé doručení.

Prodej: - mobilní telefony a příslušenství. Uzavírání smluv. Záruční a pozáruční servis. Odblokování mobilních telefonů. Prodej na splátky.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, prodej i na splátky: - telekomunikační technika: - telefony - mobilní telefony - faxy, záznamníky - bezdrátové telefony - mincovní přístroje - telefonní ústředny-analogové i digitální s tarifikací na PC - tarifikátory - domácí telefony a videotelefony - elektronické zabezpečovací ...

Specializovaný velkoobchod s příslušenstvím pro mobilní telefony a smartphony. Oficiální distributor značky Parrot v ČR. Jedná se o handsfree sady Parrot do vozu, reproduktory Parrot ZIKMU (autorem je Philippe Starck) a Wi-Fi kvadrikoptéru Parrot AR.Drone. Distribuce pouzder značky Bugatti. Originálni příslušenství HTC a Blackberry.