Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -počitače včetně příslušenství, -příslušenství k GSM* telefonům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -počitače včetně příslušenství, -příslušenství k GSM telefonům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -počitače včetně příslušenství, -příslušenství k GSM telefonům.

Prodáváme počítače, PC komponenty, spotřební elektroniku, periferie a vše co k tomu patří. Poskytujeme IT služby a servis. Notebooky, tiskárny, monitory, mobilní telefony, síťové produkty, herní konzole, usb, media, televize, navigace.

Prodej : - značkové elektrospotřebiče Ardo, Bravo, LG, Proton, Eurotech. Malo a velkoobchod pracích, mycích a čistících prostředků. Prodej mobilních telefonů Eurotel.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel

Velkoobchod, maloobchod: - domácí elektrospotřebiče - kuchyně - kuchyňské nádobí. Největší autorizovaný dovozce elektrospotřebičů v ČR.