Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Internetový obchod, e-shop: - mobilní telefony, tablety - počítače, PC doplňky, komponenty - sluchátka, chytré hodinky, fotoaparáty.

Internetový obchod, kamenná prodejna: - použité, zánovní iPhone.

Prodej, výkup, repase - použité mobilní telefony, notebooky a tablety.

Servis, opravy - mobilní telefony a notebooky značky Apple (všechny modely iPhone, iPad, iPod, Macbooky, iMacy, ...).

Prodej, oprava, servis: - mobilní telefony Služby: - opravy a odblokování autorádií a ostatní spotřební elektroniky - opravy a čištění všech dálkových ovladačů.

Servis PC, notebooků, mobilních telefonů Prodej výpočetní techniky Bazar a zastavárna VT a elektroniky

Internetový obchod, e-shop: - příslušenství, náhraní díly k mobilním telefonům - foto příslušenství - čtečky paměťových karet - sluchátka - dálkové ovladače - elektronika.

Prodej, e-shop - výpočetní technika - počítače - kancelářská technika - PC komponenty - mobilní telefony - audio, video.

Prodej, e-shop - mobilní telefony - příslušenství - paměťové karty.

Distribuce, velkoobchod: - mobilní telefony, příslušenství - fototechnika.

Prodej a výkup - použité mobilní telefony - mobilní telefony NOKIA, APPLE, SONY ERICSSON - veškeré mobilní příslušenství Drobné servisní služby - mobilní telefony

E-shop: - mobilní telefony - tablety - digitální kamery

Prodej nových i použitých mobilních telefonů.

Maloobchod, prodej, e-shop: - mobilní telefony, příslušenství - tablety - GPS navigace.

Nabízíme lednice, pračky, myčky, vestavné spotřebiče, espressa, vysavače, žehličky, holící strojky (AEG, BOSCH, Electrolux, SIEMENS, Baumatic, Whirlpool, JURA, Catler, KRUPS, Tefal, BRAUN).

Libuš business park. Logistické zázemi pro prodej a distribuci zboží telekomunikační techniky

Obchodní partner mobilního operátora U:fon (Ufon). Pevná linka - volání v síti U:fon zdarma - žádné aktivační poplatky, dotovaná cena přístroje 1, -Kč - účtuje se 1.minuta celá a dále po vteřinách - nepotřebujete stávající drahou telefonní přípojku Rychlý neomezený internet: - mobilní neomezené vysokorychlostní připojení k internetu - ...

Prodej, přestavba: - počítače - notebooky, tablety - konzole - mobilní telefony

Prodej, e-shop: -výpočetní technika. -notebooky, tablety. -mobilními telefony. -spotřební elektronika.

Telekomunikační technika: - předprodejní, projektová a poradenská činnost, prodej, instalace a servis digitálních pobočkových ústředen, telefonních přístojů, faxů, slaboproudé instalace s dodávkou na klíč - řízení spotřebičů po telefonní lince - ITT-CZ - autorizovaný prodej, záruční a pozáruční servis zajištěn vyškolenými pracovníky ...

Kompletní servis a opravy elektroniky v servisním centru, u Vás doma nebo ve firmě, včetně montáží a instalací – o vše se postaráme, STAROSTI NECHTE NA NÁS! NOVINKA: servis u zákazníka se službami HODINOVÝ KUTIL (MANŽEL)

Prodej, montáž, servis, projekt - telekomunikační technika, telekomunikace: - nové i použité telefonní přístroje, telefony (analogové, bezdrátové), faxy, záznamníky, sekretářské soupravy, telefonní ústředny (pobočkové, digitální, ISDN) - ALCATEL, NITSUKO, BOSCH, ERICSSON, PANASONIC - IP telefonní ústředny - dispečinková zařízení - hlasové ...

Nabízíme Vám levně a s kvalitními službami mobilní telefony, Smartphone a PDA: - Nokia - Sony Ericsson - LG - Samsung - HTC. Předplacené Vodafone, O2 a Twist sady. Digitální fotoaparáty: - Olympus - Nikon - Canon aj.

Internetový obchod, e-shop: - mobilní telefony.

Společnost MapFactor s.r.o. sídlící v Praze působí od roku 2001 a zabývá se vývojem softwaru pro práci s mapami a navigačními systémy GPS. Produkty: - navigační software: navigační a mapový software pro PC a PDA s PocketPC, Windows Mobile. - navigační přístroje: kompletní řešení pro navigaci. Mobilní zařízení s vestavěnou GPS a ...