Průmyslové i domácí interiérové a exteriérové osvětlení tvoří základ každého objektu. Prodej zahrnuje lampy, lustry, bodová, nástěnná, stropní, technická a venkovní svítidla, reflektory, světelné panely, LED svítidla, lightboxy, neony i jiné typy svítidel.

Kanlux s. r. o.
Zdroje osvětlení a svítidla všeho druhu a do každého prostředí zajistí společnost Kanlux s.r.o. Zboží dodáváme velkoobchodům i prodejnám. Jednotlivci mohou zakoupit osvětlení a svítidla na našem eshopu. Ze sortimentu světelných zdrojů si můžete vybrat například halogenové žárovky různých druhů a výkonů, LED světelné zdroje, zářivky, LED pásky, ...
Kanlux s. r. o.
Zajištění profesionalniho ozvučení, osvětlení podií, zkrátka technické stránky kulturních akcí, expozicí a výstav, sportovních událostí, koncertů, divadelních představení, plesů, svateb, firemních i soukromích večírku.

ŠKABE, spol. s r.o. prodává: -elektroinstalační materiál kabely, hromosvody, jističe, vypínače, i veškerý pomocný a úložný elektroinstalační materiál -svítidla -světelné zdroje -baterie

Prodej, e-shop: - DJ technika - mixážní pulty - přehrávače - mikrofony - sluchátka - studio technika - zvuková a světelná technika

RAVO Trade EKO, s.r.o. jako velkoobchod světelné techniky, poskytování konzultační činnosti v oblasti legislativy životního prostředí.

BE-LIGHT, s.r.o. provozuje internetový obchod s LED osvětlením a s LED pásky, panely.

Marka A.T., s.r.o. zajišťuje prodej a servis: - produktů určených pro scénické, architektonické, studiové a filmové svícení, zvučení a promítání - mobilních podií, konstrukcí - látkových vybavení

E-shop: - bezpečnostní technika - sluchátka, reproduktory - sportovní kamery - LED svítilny - kancelářské potřeby - obalové materiály - úklidové prostředky...atd.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - ozvučovací, multimediální a světelná technika

Velkoobchod, maloobchod: Svítidla: - svítidla pro byt, dům, zahradu, kanceláře, obchody, hotely, sportovní a průmyslové objekty. Světelné studio: - poradenství, světelné projekty a návrhy, služby světelného architekta, montáž.

Prodej, e-shop, maloobchod: -osvětlovací technika -svítidla nástěnná - stropní, venkovní -dětské osvětlení -koupelnová svítidla -stojanové lampy -vestavěné svítidlo -osvětlovací technika -lustry.

Revize elektrických zařízení, instalací, spotřebičů, strojů, hromosvodů, transformátorů a další.

-Výroba a hutní zpracování železa a oceli -Výroba a hutní zpracování neželezných kovů a jejich slitin -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Specializované stavební činnosti

Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinstalační práce na klíč: - projektování, montáž, opravy, revize. Veřejné osvětlení: - správa, údržba, pasportizace, nahlášení poruch. Fotovoltaické elektrárny: - komplexní služby při realizaci FVE na klíč, fotovoltaické panely. Smluvní partner: - ČEZ Zákaznické služby s.r.o.

V oblasti zabezpečení kulturních akcí se naše firma pohybuje již řadu let. Technicky zajistíme vše od malých akcí, maturitních plesů až po velké městské slavnosti nebo firemní eventy. V oblasti projekce zajistíme vše od malých projekčních ploch až po velkoplošné projekce, včetně kvalifikované obsluhy. Provádíme kompletní dodávky, ...

Elpro profi, s.r.o. se kromě eshopu s led osvětlením zaměřuje na jejich montáž a servis a také Vám rádi poradí v oblasti elektroinstalací, kamerových systémů, zabezpečení, monitoring a příslušenství vozidel.

TMG enterprise s.r.o. provozují eshop s elektromateriálem jako jsou zásuvky, rozvaděče, kabely či jistící prvky. Také nabízí domovní telefony a různá čidla a svítidla.

SORFLEX s.r.o. je velkoobchod a eshop s: - domácí potřeby - LED osvětlení - doplňky pro dům i zahradu

Nabídka led osvětlení do kanceláří, výrobních, skladovacích prostor a osvětlení venkovních prostor. Možnost zapůjčení svítidel na vyzkoušení. Vypracování simulace v programu Dialux.

Internetový obchod, eshop, prodej: - interiérová svítidla - venkovní světla - dekorativní světla - vánoční osvětlení. Zakázkové návrhy osvětlení. Sídlo firmy: - Prlovská 3680, 760 01 Zlín.

Pobočka. Prodej, velkoobchod: - elektro - svítidla, světelné zdroje, osvětlení.

Služby: - technický servis společenských akcí - ozvučení - osvětlení - zastřešení, pódia, stany

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - světelné zdroje ORBITEC: - diody - doutnavky - autožárovky - halogenové žárovky - divadelní žárovky-výbojky - lékařské žárovky-výbojky.

Výroba: - revizní dvířka do sádrokartonu - revizní dvířka pod obklad - skladovací buňka ROBUST - kovové stropní podhledy - zakázková kovovýroba - potisk materiálu všeho druhu - akustické závěsy. Prodej: - sadrokarton Rigips - izolace URSA - podhledy Armstrong - kovové podhledy ALLEGRO - akustický program - vše pro ...

Realizace, výstavby a rekonstrukce na klíč v oblasti energetiky a alternativních zdrojů energií. Velkoobchodní prodej LED svítidel značky XENIUM®

Prodej doplňků pro dům, byt i zahradu